Bulvár

Rendőrkézen a mórahalmi zsákos betörő

Rendőrkézen a mórahalmi zsákos betörő

2012. február 23., csütörtök
Rendőrkézen a mórahalmi zsákos betörő

Kerékpárral és zsákkal indult betörni egy 26 éves ásotthalmi férfi. A Szegedi Rendőrkapitányság Mórahalmi Rendőrőrse néhány percen belül elfogta - tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Tegnap délelőtt érkezett lakossági bejelentés a Szegedi Rendőrkapitányság Mórahalmi Rendőrőrsére, hogy valaki betört az egyik mórahalmi házba, majd onnan egy kerékpárral és egy zsákkal távozott. Az ügyeletes azonnal a helyszínre küldte a járőröket és elindult az őrsparancsnok és helyettese is. Az elsődleges információk beszerzését követően a rendőrök ellenőrzés alá vonták a lehetséges menekülési útvonalakat, melynek során az őrsparancsnok és helyettese a Kissori úton felfigyelt egy kerékpárosra, aki a személyleírásnak megfelelt. Intézkedés alá vonták, melynek során a zsákjában meg is találták a bűncselekményből származó kábeleket. A férfit előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. Kiderült, hogy egy éve szabadult a börtönből, ahol szintén vagyon elleni bűncselekmények miatt töltötte szabadságvesztés büntetését. Ellene lopás bűntette miatt indult újabb büntetőeljárás őrizetbe vétele mellett - olvasható a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.