Bulvár

Megbújtak a kamionban, lekapcsolták őket

Megbújtak a kamionban, lekapcsolták őket

2012. február 12., vasárnap
Megbújtak a kamionban, lekapcsolták őket

Kamion rakterében megbújt személyekre bukkantak a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség munkatársai szombaton délután a Röszkei Autópálya Határátkelőhelyen - közölte a rendőrség sajtószolgálata.

Egy bolgár felségjelzésű kamion jelentkezett belépésre a déli órákban. Az intézkedő rendőrnek a járművet körbejárva feltűnt, hogy a vámzárral valami nincs rendben, azt elvágták. Szigorított vámvizsgálatra került sor, mely során az egyenruhások két megbújt személyre bukkantak. Az afgán állampolgárságú férfiak – mint kiderült - a sofőr tudta nélkül jutott be és rejtőztek el a kamion rakterében. Egyikük már nem először próbálkozott illegálisan átlépni az országhatárt, így vele szemben beutazási és tartózkodási tilalom megsértése gyanúja miatt büntető-, míg társa ügyében idegenrendészeti eljárás indult - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.