Sport

Labdarúgás: Bernát Péter Kiskundorozsmán folytatja

Labdarúgás: Bernát Péter Kiskundorozsmán folytatja

2012. február 20., hétfő
Labdarúgás: Bernát Péter Kiskundorozsmán folytatja

A Szeged 2011 gólvágója és csapatkapitánya, Bernát Péter Kiskundrozsmára igazolt. A váltás oka az, hogy munkahelyi elfoglaltság miatt nem tudja látogatni a csapat délelőtti edzéseit. A Szeged még nem talált rá az új gólfelelősre.

„Mikor Békéscsabáról 2010 telén a városba érkeztem, és a KITE-Szegdhez igazoltam, azzal a szándékkal jöttem, hogy itt szeretnék letelepedni és a futball mellett egzisztenciát teremteni magamnak, ehhez pedig állást kezdtem keresni. Ez a lehetőség most adatott meg, az SZKT-nál kaptam irodai munkát. A Szeged 2011-hez szerződés köt, ezért leültem a vezetéssel erről egyeztetni, hiszen a munkám miatt nem tudom vállalni a délelőtti edzéseket (ez a bajnoki idényben heti két tréninget érint). Az a döntés született, hogy így nem tartanak rám igényt, ezért igazoltam a Kiskundorozsmához, ahol a foci mellett edzősködni is fogok” – mesélt távozásának okairól a támadó, aki kiemelte, hogy úgy tapasztalja a Szeged 2011-nél kezd összeállni a hadrend, sok új játékos érkezett, akik lassan már egységes csapatként küzdenek, de így sem lesz könnyű dolga

Laczkóéknak

a bajnokságban. Arra a kérdésre, hogy ki lehet majd az új gólgyáros

Bernát

úgy felelt, hogy nincs még itt az átigazolás vége, addig találhatnak egy csatárt, ha nem sikerül, akkor házon belül kell felhúzni majd a góllövő cipőt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.