Közélet

Házasodni vágyókat vár az IH Rendezvényközpont + FOTÓK

Házasodni vágyókat vár az IH Rendezvényközpont + FOTÓK

2012. február 4., szombat
Házasodni vágyókat vár az IH Rendezvényközpont + FOTÓK

Dekorációs ötletekkel, menyasszonyi ruhákkal várja az érdeklődőket az IH Rendezvényközpontban hétvégén megrendezett VII. Menyegző Esküvői Kiállítás. A rendezvényen egy álomesküvő apró részleteit tekinthetjük meg közel hatvan standra szétbontva, ahol szervezők, ruhakölcsönzők és dekoratőrök adnak tippeket a leendő aráknak.

Házasodni vágyóknak és érdeklődőknek egyaránt nyújt látnivalót az IH Rendezvényközpontban szombat reggel nyílt esküvői kiállítás. Az immár hagyományosan februárban megrendezett kiállítás nagyszerű felvezetése a két hét múlva kezdődő Házasság Hetének is, a párok ráadásul itt rengeteg ötletet és segítséget kaphatnak ahhoz, hogy álmaik szerint köthessék össze életüket. A számtalan kreatív dekorációs ötlet, és esküvői kellék mellett gyönyörű esküvői ruhák, meghívók, torták és egyéb kiegészítők is megcsodálhatóak a kétnapos rendezvényen.

Hóban-rosszban

„Az esküvői kiállításnak már húszéves hagyománya van Budapesten, itt Szegeden hét éve rendezik meg" – mondta Pleskó-Almási Anita esküvőszervező, a rendezvény egyik fő koordinátora. A kiállításnak először a Mars tér adott otthont, majd a rendezvényközpontba költözött át négy éve, ahol két szinten, 1000 négyzetméteren állíthatták fel a standokat. Közel hatvan cég, köztük számos világmárka képviselteti magát az eseményen, lefedve az esküvő szinte összes fázisát. A már visszatérő, megyei központú cégek mellett Gyuláról, Debrecenből is érkeztek az esküvő szervezésével és lebonyolításával foglalkozó vállalkozások. „A régió legnagyobb esküvővel foglalkozó kiállítása ez, így számos nagy cég szolgáltatásai vannak itt jelen. A célunk az, hogy a házasodni vágyók mindent egy helyen megtalálhassanak, ötleteket meríthetnek, sőt számos akcióval is várják itt őket. Ennél rosszabb időnk egyszerűen már nem is lehetne, én azért bízom benne, hogy a tavalyi évhez hasonló sikere lesz a rendezvénynek” – emelte ki Pleskó-Almási Anita. Az Aphrodite menyasszonyi és alkalmi ruhaszalon a vőlegények és aráik öltözékéről gondoskodik. Standjuk főként a hölgyeknek okozhat örömet, akik nemzetközi hírű tervezők ruháit csodálhatják meg. A ruhakölteményeket egy időpont egyeztetését követően stúdiókörülmények között fel is lehet próbálni. „Az ítéletidő miatt valószínűleg a kiállítást megszemlélő, elsősorban szórakozásra vágyó családokat veszítettük el, de azért úgy gondolom, hogy akik a közeljövőben esküdnének, azok mindenképpen eljönnek majd. A nálunk beregisztráló párokat egy kártyával jutalmazzuk, amely húszszázalékos kedvezményt biztosít egész februárban” – bizakodott Héjja Éva, a cég egyik munkatársa. A rendezvény délelőtt 10 órától este 18 óráig látogatható a hétvége folyamán, az 1000 forintos belépőt megváltókat számos együttes szórakoztatja, köztük az ÚtközBand és a PartyArcok zenekar, valamint Várkonyi Tibi zenés produkcióját és a Bianca Menyasszonyi ruhaszalon bemutatóját is megtekinthetjük. A párok továbbá a Mr.& Mrs Show keretein belül mutathatják meg, hogy mennyit tudnak egymásról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.