Kultúra

Új évi koncert Dorozsmán – tele reménnyel + FOTÓK

Új évi koncert Dorozsmán – tele reménnyel + FOTÓK

2012. január 15., vasárnap
Új évi koncert Dorozsmán – tele reménnyel + FOTÓK

Immár második alkalommal léptek föl a tehetséges dorozsmai fiatalok a helyi művelődési házban, s a városrész képviselője ígéri, az új évi koncertet ezentúl minden évben megrendezik majd.

Nagyszerű zenei élményben lehetett része annak a szép számú érdeklődőnek, aki ellátogatott szombaton délután a Petőfi Sándor Művelődési Házban. Kiskundorozsmán ismét megtartották az új évi koncertet, a tavalyihoz hasonlóan nagy sikerrel. Az eseményt felkaroló önkormányzati képviselő,

Kosik Dénes

(Fidesz-KDNP) portálunknak elmondta: 2011-ben határozták el a központ igazgatójával,

Hajdú Gézával

, hogy az új esztendő köszöntése céljából közös zenélésre invitálják meg a tehetséges dorozsmai általános iskolás gyerekeket, illetve azokat a fiatalokat, akik korábban itt végeztek, azóta már magasabb szinten zenélnek, de szívesen visszatérnek, s mutatják meg tudásukat a közönségnek. Hozzátette: a koncert olyan népszerűségre tett szert Dorozsmán, hogy a következő években is minden alkalommal meg fogják szervezni. Az ifjakat felkészítőik közül is sokan elkísérték a fellépésre. Közülük

Pécsiné Pánczél Mária

, a szegedi Király-König Péter Zeneiskola hegedűtanára a koncert zárásaként elő is adott egy Mozart C-dúr rondó zeneszámot. Úgy fogalmazott, ez az alkotás tele van reménységgel, ezzel akartak sikerekben gazdag, boldog új esztendőt kívánni a dorozsmaiaknak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.