Új évi koncert Dorozsmán – tele reménnyel + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Immár második alkalommal léptek föl a tehetséges dorozsmai fiatalok a helyi művelődési házban, s a városrész képviselője ígéri, az új évi koncertet ezentúl minden évben megrendezik majd.

Nagyszerű zenei élményben lehetett része annak a szép számú érdeklődőnek, aki ellátogatott szombaton délután a Petőfi Sándor Művelődési Házban. Kiskundorozsmán ismét megtartották az új évi koncertet, a tavalyihoz hasonlóan nagy sikerrel.

Az eseményt felkaroló önkormányzati képviselő, Kosik Dénes (Fidesz-KDNP) portálunknak elmondta: 2011-ben határozták el a központ igazgatójával, Hajdú Gézával, hogy az új esztendő köszöntése céljából közös zenélésre invitálják meg a tehetséges dorozsmai általános iskolás gyerekeket, illetve azokat a fiatalokat, akik korábban itt végeztek, azóta már magasabb szinten zenélnek, de szívesen visszatérnek, s mutatják meg tudásukat a közönségnek. Hozzátette: a koncert olyan népszerűségre tett szert Dorozsmán, hogy a következő években is minden alkalommal meg fogják szervezni.

Az ifjakat felkészítőik közül is sokan elkísérték a fellépésre. Közülük Pécsiné Pánczél Mária, a szegedi Király-König Péter Zeneiskola hegedűtanára a koncert zárásaként elő is adott egy Mozart C-dúr rondó zeneszámot. Úgy fogalmazott, ez az alkotás tele van reménységgel, ezzel akartak sikerekben gazdag, boldog új esztendőt kívánni a dorozsmaiaknak.

Előző sztori

A kapitány hibája okozhatta az olasz óceánjáró tragédiáját

Default thumbnail
Következő sztori

A bankok nem fogadhatják el az adásvételi szerződést a végtörlesztés során

Legutóbbi hasonló cikkek