Sport

Kosárlabda: Molnár térde javul, Vida hátát vizsgálják

Kosárlabda: Molnár térde javul, Vida hátát vizsgálják

2012. január 30., hétfő
Kosárlabda: Molnár térde javul, Vida hátát vizsgálják

Molnár Miklós korábbi térdsérülése, Vida Máté pedig a Paks elleni kupameccsen keletkezett hátfájdalmai miatt nem játszhatott a hétvégén, a Naturtex-SZTE-Szedeák közben csaknem csodát vitt véghez Szolnokon.

A maródiak beszélnek jelenlegi állapotukról

a csapat honlapján

. "Javul a térdem, de nem annyira gyorsan mint szeretnénk, de remélem hogy a legközelebbi meccsen már bevethető leszek. Könnyített edzést végzek a srácokkal, és igyekszem felvenni a ritmust" – közölte

Molnár Miklós

, akinek a Debrecen elleni hazai meccs előtti héten keletkezett ödéma a térdében.

Vida Máté

esetében azonban nem ilyen derűsek a kilátások. "A Paks elleni hazai kupameccsen egy rossz mozdulat után szúró fájdalmat éreztem a hátamban, ami azóta sem múlt el. Elsőre nem tűnt súlyosnak, masszőrök is próbálták helyre tenni, kinezio-szalagok jelenleg is vannak rajta, de nem segített, s mivel a hétvégén egyre rosszabb lett, így hétfőn MR-vizsgálatra kellett mennem a Szent Gellért Klinikára. Ennek szerdán lesz eredménye, csak azután derül ki, mikor leszek ismét hadra fogható. Szombaton sem játszhattam, igaz, reggel, amikor felkeltem, még úgy éreztem menni fog, de az utazás nem tett jót, amikor pedig megérkeztünk már nem tudtam vállalni a játékot" – nyilatkozta a 25 éves kosaras csapata weboldalának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.