Kosárlabda: Molnár térde javul, Vida hátát vizsgálják

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Molnár Miklós korábbi térdsérülése, Vida Máté pedig a Paks elleni kupameccsen keletkezett hátfájdalmai miatt nem játszhatott a hétvégén, a Naturtex-SZTE-Szedeák közben csaknem csodát vitt véghez Szolnokon.

A maródiak beszélnek jelenlegi állapotukról a csapat honlapján. “Javul a térdem, de nem annyira gyorsan mint szeretnénk, de remélem hogy a legközelebbi meccsen már bevethető leszek. Könnyített edzést végzek a srácokkal, és igyekszem felvenni a ritmust” – közölte Molnár Miklós, akinek a Debrecen elleni hazai meccs előtti héten keletkezett ödéma a térdében.

Vida Máté esetében azonban nem ilyen derűsek a kilátások. “A Paks elleni hazai kupameccsen egy rossz mozdulat után szúró fájdalmat éreztem a hátamban, ami azóta sem múlt el. Elsőre nem tűnt súlyosnak, masszőrök is próbálták helyre tenni, kinezio-szalagok jelenleg is vannak rajta, de nem segített, s mivel a hétvégén egyre rosszabb lett, így hétfőn MR-vizsgálatra kellett mennem a Szent Gellért Klinikára. Ennek szerdán lesz eredménye, csak azután derül ki, mikor leszek ismét hadra fogható. Szombaton sem játszhattam, igaz, reggel, amikor felkeltem, még úgy éreztem menni fog, de az utazás nem tett jót, amikor pedig megérkeztünk már nem tudtam vállalni a játékot” – nyilatkozta a 25 éves kosaras csapata weboldalának.

Default thumbnail
Előző sztori

Februártól él a vöröskereszt adományvonala

Következő sztori

Málovics az LMP-kongresszusról: Minden párt ellenzéke

Legutóbbi hasonló cikkek