Sport

Kosárlabda: kupagyőzelemre készül az ABCOM-Szeged

Kosárlabda: kupagyőzelemre készül az ABCOM-Szeged

2012. január 6., péntek
Kosárlabda: kupagyőzelemre készül az ABCOM-Szeged

Szombaton délután játssza elődöntőjét a Hepp-kupában az ABCOM-Szeged KE női kosárlabdacsapata. Az NB I/B-ben veretlenül listavezető gárda hazai pályán jó esélyekkel száll harcba.

A hét elején megkezdte az edzéseket, s hétvégén már komoly tétmeccseket játszik az ABCOM-Szeged női kosárlabdacsapata, hiszen Fürész Emőkéék a Hepp-kupa elődöntőjében az NB I/A-s Ferencváros utánpótláscsapatával mérkőznek meg. "Elsősorban mentálisan volt rá szükség, hogy a lányok kicsit kiengedjenek, kikapcsolódjanak az ünnepek alatt. A hét elején elkezdett edzéseken a dekoncentráltság lépésről lépésre eltűnt, az edzésmunka jól zajlik, látszik, hogy fel vannak pörögve fizikálisan, gyorsaságban és odafigyelésben is, és nagyon akarják a győzelmet" - közölte a SZEGEDma.hu-val

Mészárosné Kovács Andrea

vezetőedző. "Toronymagas esélyesnek ugyan nem mondanám magunkat, de azáltal, hogy a vezetőségünknek sikerült kiharcolnia a szegedi rendezést, valóban jó sanszunk van rá, hogy megismételjük a két évvel ezelőtti kupagyőzelmet. Egyértelműen nyerni szeretnénk, úgy gondolom, a győzelemnél alább nem adhatjuk" - fogalmazta meg elvárásait a tréner. Mint megtudtuk, az együttes tagjai közül mindenki egészséges - korábban

Lengyel Dalma

volt sérült, ő az utolsó bajnokit ki is hagyta. A fiatal irányító a héten már teljes erőbedobással edzett és száz százalékig számíthat rá a hétvégén tréner, aki bízik benne, hogy játékán nem hagy mély nyomot az elmúlt három heti kényszerpihenő.

A női kosárlabda Hepp-kupa négyesdöntőjének programja:

Január 7., szombat, 14.30:

SMAFC-NYME – Szekszárd

16.45:

ABCOM-Szeged KE – MediaHero.hu-FTC

Január 8., vasárnap, 9.15:

Bronzmérkőzés

11.30:

Döntő

13.30:

Eredményhirdetés

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.