Kosárlabda: akár Szedeák-légiós is lehet az All Star-gálán

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A február 5-i ALL STAR Kosárlabda Gálán akár a Szedeák idegenlégiósai, Jonathan Levy, Tomiszlav Ivosev és Nebojsa Dukics is ott lehetnek, csak szavazni kell rájuk – olvasható a Naturtex-SZTE-Szedeák megújult honlapján.

A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ) honlapján december 29-ig lehet szavazni arról, hogy a február 5-i ALL STAR Kosárlabda Gálán kik alkossák a hazai bajnokságban játszó idegenlégiósok csapatát. Így természetesen a Naturtex-SZTE-Szedeák NB I/A csoportos gárdájának három légósára, Jonathan Levyre, Tomiszlav Ivosevre és Nebojsa Dukicsra is lehet voksolni a kezdőötös összeállításakor – írja a Szedeák weboldala.

A szavazás regisztrációhoz kötött, megerősítő e-mail után lehet kiválasztani posztonként a kedvenceket. Az elsősorban 2-es poszton játszatott Levy az irányítók és a bedobók között, az alapvetően 4-es posztos Ivosev a bedobók és az erőcsatárok névsorában, míg Dukics az erőcsatárok és a centerek között lelhető fel. A rendszer nem különbözteti meg egymástól a két bedobóposztot. Érdekesség, hogy az irányítók között ott szerepelt még pár napja a szolnoki Obie Trotter is, aki a tavalyi évben kapta meg a magyar állampolgárságot – neve azóta lekerült a listáról. A Szedeákban korábban megfordult légiósok többek között a jelenleg jászberényi Kovács Attila, és a Sopront erősítő Janou Rubin is megtalálható – olvasható a honlapon.

Default thumbnail
Előző sztori

Több mint kétszázezer állampolgársági kérelem érkezett

Default thumbnail
Következő sztori

A rektori konferencia is a felvételi keretszámok ellen

Legutóbbi hasonló cikkek