Sport

Kosárlabda: a nőknél is elmaradt a bravúr a kupában + FOTÓK

Kosárlabda: a nőknél is elmaradt a bravúr a kupában + FOTÓK

2012. január 17., kedd
Kosárlabda: a nőknél is elmaradt a bravúr a kupában + FOTÓK
A női kosárlabda magyar kupa nyolcaddöntőjében érkezett el az ABCOM-Szeged KE Hepp-kupa-győztes alakulata számára az igazi megmérettetés az FTC A csoportos együttese ellen. Gyengén kezdtek Mészárosné Kovács Andrea lányai az A csoportos rivális ellen, mely szinte állva hagyta a szegedi kosaras hölgyeket az első negyedben, ezzel kvázi el is döntve a mérkőzést, egyben a nyolc közé jutás kérdését is. A meccs többi részében már jól működött a zónázás, ez akadályozta meg a még nagyobb arányú vereséget. A nyár óta új néven az amatőr női NB I-ben futó csapatnak ez az első veresége tétmérkőzésen, beleértve a bajnokságot és a Hepp-kupa küzdelmeit - utóbbi megnyerése biztosította a magyarkupa-részvételt.

Női kosárlabda magyar kupa, nyolcaddöntő:

ABCOM-Szeged KE – FTC 54–85 (9–30, 18–18, 17–23, 10–14) Szeged, újszegedi sportcsarnok, 100 néző. Vezette: Vétek, Maár, Radnóti. Szeged: Fürész 4, KOVÁTS A. 17, LENGYEL D. 10, TÓTH C. 6, Pungor 3. Csere: Rajnai 3, Ódry 2, Földi 7, Varga P. 2, Mészáros, Zsíros. Vezetőedző: Mészárosné Kovács Andrea.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.