Sport

Kézilabda: bocsánatot kértek a szervezők Krivokapicstól

Kézilabda: bocsánatot kértek a szervezők Krivokapicstól

2012. január 18., szerda
Kézilabda: bocsánatot kértek a szervezők Krivokapicstól

A szerb szervezők bocsánatot kértek Krivokapics Miloradtól, a magyar férfi kézilabda-válogatott zentai születésű játékosától, amiért az oroszok elleni hétfői Európa-bajnoki mérkőzésen a helyi közönség kifütyülte, mihelyst labdához ért.

Az újvidéki Magyar Szó értesülése szerint a rendezők ellátogattak a magyar válogatott szállodájába, ahol

Krivokapicsnak

kellemes meglepetést okozva elnézést kértek a történtekért. A lap megjegyzi: a szerb közönség elfelejti, vagy nem is tudja, hogy Krivokapics édesanyja magyar, édesapja montenegrói, és azt is, hogy 2006 után a szerb válogatottba nem kapott meghívót. S mivel tökéletesen beszél magyarul, öt idényen át a Pick Szegedet erősítette, így nincs abban semmi csoda, hogy a magyar válogatottban lép pályára. Az oroszok elleni 31-31-es döntetlen után Krivokapicsék este az olimpiai, világ- és Európa-bajnok franciákat legyőző spanyolok ellen játszanak Újvidéken.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.