Közélet

A Magyar Néppárti Képviselőcsoport köszönetnyilvánítása a békemenet résztvevőinek

A Magyar Néppárti Képviselőcsoport köszönetnyilvánítása a békemenet résztvevőinek

2012. január 22., vasárnap
A Magyar Néppárti Képviselőcsoport köszönetnyilvánítása a békemenet résztvevőinek

Köszönetét fejezte ki a Magyar Néppárti Képviselőcsoport a tegnap délután Budapesten rendezett békemenet összes résztvevőjének. Ahogy sajtóközleményükben írták, a rendezvényen részt vett nagy tömeg jól mutatja, hogy a magyar demokrácia erős alapokon áll.

A Magyar Néppárti Képviselőcsoport közleményét alább változtatás nélkül közöljük.

A Magyar Néppárti Képviselőcsoport sajtóközleménye

A Magyar Néppárti Képviselőcsoport köszönetét fejezi ki a tegnapi Békemenet résztvevőinek. A soha nem látott méretű kormány melletti civil demonstráció meggyőződésünk szerint egyben a brüsszeli érdekképviselet melletti kiállás is. A több százezres tömegmegmozdulás méltó és erőteljes válasz a baloldali erők lejárató kampányára. Az idehaza és külföldön elhangzó, megalapozatlan, Magyarország demokratikus értékrendjét kétségbe vonó vádaskodások sértik a magyar emberek becsületét. A tegnapi felvonulás ténye önmagában is bizonyítja: a magyar demokrácia erős alapokon áll. A Magyar Néppárti Képviselőcsoport a jövőben is határozottan kiáll a nemzeti érdekekért Brüsszelben. A továbbiakban is tájékoztatjuk az uniós döntéshozókat a Magyarországon zajló intenzív változásokról. Emellett továbbra is küzdünk a kettős mérce ellen, és felemeljük szavunkat, ha hazánkat sértő és alaptalan vádak érik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.