A Magyar Néppárti Képviselőcsoport köszönetnyilvánítása a békemenet résztvevőinek

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Köszönetét fejezte ki a Magyar Néppárti Képviselőcsoport a tegnap délután Budapesten rendezett békemenet összes résztvevőjének. Ahogy sajtóközleményükben írták, a rendezvényen részt vett nagy tömeg jól mutatja, hogy a magyar demokrácia erős alapokon áll.

A Magyar Néppárti Képviselőcsoport közleményét alább változtatás nélkül közöljük.

A Magyar Néppárti Képviselőcsoport sajtóközleménye

A Magyar Néppárti Képviselőcsoport köszönetét fejezi ki a tegnapi Békemenet résztvevőinek. A soha nem látott méretű kormány melletti civil demonstráció meggyőződésünk szerint egyben a brüsszeli érdekképviselet melletti kiállás is.

A több százezres tömegmegmozdulás méltó és erőteljes válasz a baloldali erők lejárató kampányára. Az idehaza és külföldön elhangzó, megalapozatlan, Magyarország demokratikus értékrendjét kétségbe vonó vádaskodások sértik a magyar emberek becsületét. A tegnapi felvonulás ténye önmagában is bizonyítja: a magyar demokrácia erős alapokon áll.

A Magyar Néppárti Képviselőcsoport a jövőben is határozottan kiáll a nemzeti érdekekért Brüsszelben. A továbbiakban is tájékoztatjuk az uniós döntéshozókat a Magyarországon zajló intenzív változásokról. Emellett továbbra is küzdünk a kettős mérce ellen, és felemeljük szavunkat, ha hazánkat sértő és alaptalan vádak érik.

Előző sztori

Bevásárló-turizmus: vegyes kép a határ menti megyékben

Következő sztori

Népszavazás kezdődik Horvátországban az EU-csatlakozásról