/

Közösen jótékonykodott a Szedeák és a Szeged Beton + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

no images were found

Péntek délután két szegedi elsőosztályú alakulat is besegített a Szeged Első Lions Klub jótékonysági akciójába az Árkádban.
A Szeged Első Lions Klub összefogva a Naturtex-SZTE-Szedeák NB I/A-s férfi kosárlabdacsapatával és a friss kupagyőztes és a bajnokságban őszi éllovas Szeged Beton férfi vízilabdásaival, jótékonysági akcióval segíti a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítványt. A Szedeák és a Szeged Beton jelenlévő szakmai vezetése és játékosai sportágaik dedikált labdáit adományozták a szervezőknek, illetve segítettek az adománygyűjtésben – nem is eredménytelenül.

A Szeged Első Lions Klub hagyományaihoz hűen advent utolsó hétvégéjén fordul a jóakaratú, segítőkész emberekhez, hogy adományaikkal járuljanak hozzá a koraszülött csecsemők gyors, biztonságos ellátásához. A jótékonysági gyűjtést péntektől vasárnap estig a szegedi Árkád Bevásárlóközpont 2. emeletén, a Pianinó Cukrászda előtt tartják.

no images were found

no images were found

Előző sztori

Két Csongrád megyei a Gábor Dénes-díjasok között

Következő sztori

A mostari híd újjászületéséről a múzeumban + PANORÁMA, VIDEÓK, FOTÓK