Hátország: kenguruk a palánk alatt

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Vásárhelyi Kosársuli több, mint nyolcvan játékosa lépett pályára az Országos Kenguru Kupa Szegedi Területi Csoportjának mérkőzésein.

A 2001/2002-es korosztály valamennyi mérkőzése nagy küzdelmet hozott, a szülők, testvérek, barátok és az éppen nem játszó gyerekek remek hangulatot varázsoltak a kosárlabda csarnokokba.

Szöginé Kotormán Zsuzsanna tanítványai, a Vásárhelyi Hódok a közelmúltban bebizonyították, hogy helyük van az “A” csoportban, hiszen a Szegeden megrendezett “B” csoportos erőpróbán mindkét ellenfelüket nagy fölénnyel győzték le és ezzel feljutottak a magasabb csoportba.

A “B” csoport eredményei:
Vásárhelyi Hódok – Weöres Kisrókák 68-41
Weöres Kisrókák – Szegedi Aranykezek 45-19
Szegedi Aranykezek – Vásárhelyi Hódok 15-71

A Kenguru Kupa küzdelemsorozata Vásárhelyen, a Hódtói Sportcsarnokban is folytatódott. A “C” csoportban Szilágyi László együttese, a Vásárhelyi Vidrák, míg a “D” csoportban Utasi Gábor tanítványai, a Vásárhelyi Bikák örülhettek az elsőségnek és ezzel egy csoporttal feljebb jutottak. A mérkőzések Vásárhelyen is a már megszokott parázs hangulatban, óriási szurkolás közepette zajlottak.

A “C” csoport eredményei:
Vásárhelyi Ráják – Vásárhelyi Vidrák 31-51
Vásárhelyi Vidrák – Vásárhelyi Rókák 55-7
Vásárhelyi Rókák – Vásárhelyi Ráják 16-44

A “D” csoport eredményei:
Vásárhelyi Bikák – Vásárhelyi Skorpiók 42-18
Vásárhelyi Skorpiók – Vásárhelyi Csikók 12-28
Vásárhelyi Csikók – Vásárhelyi Bikák 15-49

Default thumbnail
Előző sztori

Jégkorong: tavasszal magyar kupa a Tisza Volánnal

Default thumbnail
Következő sztori

Kosárlabda: szerda este képernyőn a Szedeák nyíregyházi győzelme

Legutóbbi hasonló cikkek