Gazdaság

669 millióért keres beléptetőrendszert az MLSZ

669 millióért keres beléptetőrendszert az MLSZ

2011. december 11., vasárnap
669 millióért keres beléptetőrendszert az MLSZ

Becsült értéken nettó 669 millió forint értékben írt ki gyorsított tárgyalásos eljárást a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) stadionbiztonsági rendszer tervezésére, szállítására és üzembe helyezésére - a felhívás a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

Az első lépésben a központi rendszer készül el, amelyhez beléptető és térfigyelő alrendszerek csatlakoztathatók a Magyarország területén található stadionokból, illetve más sportlétesítményekből. A központi rendszerhez kapcsolódó stadionok számát az ajánlatok és a tárgyalások eredményeként fogják meghatározni, figyelemmel a rendelkezésre álló állami támogatásra - áll a felhívásban. Más helyütt ezek száma legfeljebb 15 darab lehet. Az ajánlattevőknek az elmúlt 3 évből, 7 darab referenciát kell felmutatniuk. Ezek körébe tartozik egy évi 500 ezer darabos jegyértékesítési rendszer, amelyen online vásárlásra is alkalmas, továbbá két darab, egyenként legalább 20 millió forint értékű, hat kapus beléptető rendszer szállítása. A kétfordulós közbeszerzésre december 27-ig lehet jelentkezni. A második fordulóba jutottakat január 16-án értesíti az ajánlatkérő, majd az ajánlatok elkészülte után kezdődnek a tárgyalások.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.