/

669 millióért keres beléptetőrendszert az MLSZ

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Becsült értéken nettó 669 millió forint értékben írt ki gyorsított tárgyalásos eljárást a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) stadionbiztonsági rendszer tervezésére, szállítására és üzembe helyezésére – a felhívás a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

Az első lépésben a központi rendszer készül el, amelyhez beléptető és térfigyelő alrendszerek csatlakoztathatók a Magyarország területén található stadionokból, illetve más sportlétesítményekből.

A központi rendszerhez kapcsolódó stadionok számát az ajánlatok és a tárgyalások eredményeként fogják meghatározni, figyelemmel a rendelkezésre álló állami támogatásra – áll a felhívásban. Más helyütt ezek száma legfeljebb 15 darab lehet.

Az ajánlattevőknek az elmúlt 3 évből, 7 darab referenciát kell felmutatniuk. Ezek körébe tartozik egy évi 500 ezer darabos jegyértékesítési rendszer, amelyen online vásárlásra is alkalmas, továbbá két darab, egyenként legalább 20 millió forint értékű, hat kapus beléptető rendszer szállítása.

A kétfordulós közbeszerzésre december 27-ig lehet jelentkezni. A második fordulóba jutottakat január 16-án értesíti az ajánlatkérő, majd az ajánlatok elkészülte után kezdődnek a tárgyalások.

Előző sztori

Vélemény: Szemlélet

Következő sztori

Nagycsaládos katonák gyerekeit köszöntötte Hende