Gazdaság

Új dizájnnal nyit a Vodafone Smart Store

Új dizájnnal nyit a Vodafone Smart Store

2011. november 24., csütörtök
Új dizájnnal nyit a Vodafone Smart Store

Különleges dizájnnal nyit a Vodafone Smart Store - a design a divat, a művészet és a mobiltechnológia nyerő ötvözése. A Fashion Streeten kialakított Smart Store mérföldkő a Vodafone és a magyar telekommunikáció életében, nem csak a személyre szabott kiszolgálás minősége és az okostelefonok széles választéka, de az egyedülálló design miatt is.

A budapesti okostelefon-szaküzlet koncepciója a XXI. századi mobiltechnológia, a dizájn, a művészet és a divat ötvözése. Ennek megvalósítására hirdette meg smART pályázatát a Vodafone, munkaruha, artwork és mobil-kiegészítő kategóriában, s a nyertes munkákat használta fel az szaküzlet kialakításakor (az első helyezések: munkaruha - KEPP Showroom, , kiegészítők - Lendvai Ádám kesztyűszettje. artwork kategóriában pedig hat művet díjaztak). Az arculat teljesen egyedi, hiszen a kortárs műalkotásoknak és a szokatlan építészeti megoldásoknak köszönhetően inkább emlékeztet egy modern bemutatóteremre, vagy galériára, mint műszaki áruházra. A Smart Store-ban 22 fiatal szakember dolgozik, a vevőasszisztens több mint egy eladó. Közel három hónapos speciális tréningen estek át, így mindent tudnak az okostelefon-technológiákról. A magyar mellett angolul mindegyikük beszél, de a német- és a spanyolajkú vevők számára is megadják a „7 lépéses” vásárlói élményt, amit a Vodafone-csoporton belül a magyarországi leányvállalat dolgozott ki. Mindent egy asszisztens intéz a vásárlónak, aki csak a végén konstatálja, hogy a „vezeték nélküli fizetés” már nem a jövő zenéje. A külsőségek mellett a Smart Store-ban természetesen továbbra is az okostelefonoké a főszerep. Az üzlet hazánk legszélesebb kínálatával rendelkezik, ráadásul két készülék kizárólag itt kapható. Az egyik az aranyborítású Nokia Oro, a másik az egyedi Dr. Dre Beats Audio fejhallgatójának köszönhetően minden más telefonnál jobb hangélményt nyújtó HTC Sensation XL. Ezek mellett az összes fontos gyártó népszerű-, és csúcsmodelljei megtalálhatók, beleértve a Samsung Galaxy Tab 8.9-et, a Sony Ericsson Neo V-öt, a Blackberry 9900-at, az iPhone 4S-t és az LG Optimus Pad-et is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.