Közélet

Kitüntette Csányi Sándort a bolgár államfő

Kitüntette Csányi Sándort a bolgár államfő

2011. november 18., péntek
Kitüntette Csányi Sándort a bolgár államfő

Kitüntette Csányi Sándort, az OTP Bank elnök-vezérigazgatóját Georgi Parvanov, a Bolgár Köztársaság elnöke - tájékoztatta a pénzintézet pénteken az MTI-t.

Csányi Sándor

a bolgár DSK Bank 2003-as akvizícióját követően végrehajtott fejlesztései és pénzügyi eredményei elismeréseként részesült a kitüntetésben. Az elismerést a bolgár államfő maga adta át Csányi Sándornak szerdán Szófiában. Hasonló kitüntetést kapott a DSK Bank vezérigazgatója,

Violina Marinova

, aki a bolgár bankrendszer fejlődéséhez és stabilitásához, valamint a bolgár pénzintézet sikereihez való hozzájárulásáért részesült az elismerésben. A 100 százalékban az OTP tulajdonában álló DSK Bank Bulgária legnagyobb hitelintézete, amely csaknem hárommillió ügyfelének nyújt pénzügyi szolgáltatásokat több mint 380 bankfiókjában és elektronikus csatornákon keresztül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.