Közélet

Gyurcsány pártja tagokat toborzott Szegeden + VIDEÓ, FOTÓK

Gyurcsány pártja tagokat toborzott Szegeden + VIDEÓ, FOTÓK

2011. november 29., kedd
Gyurcsány pártja tagokat toborzott Szegeden + VIDEÓ, FOTÓK

Tagtoborzó kampányukat járják a Gyurcsány-hívek. Varju László, a Demokratikus Koalíció pártigazgatója és Niedermüller Péter, a DK alelnöke kedden délután Szegedre érkeztek, hogy a Tisza-parton gyarapítsák tagságukat. Elmondásuk szerint jelenleg 4000 regisztrált támogatójuk van.

A pártvezetők 17 órakor tartottak lakossági fórumot, ahol több, mint 50 érdeklődő előtt agitáltak, hogy miért érdemes a Demokratikus Koalícióhoz tartozni és szétosztották a megjelentek között a "Demokratikus Koalíció jelentkezési lap" nevű nyomtatványt. A fórumot megelőző sajtótájékoztatón

Niedermüller Péter

elmondta, hogy nem túl sok jó történik, főleg ami a gazdaság terültét illeti, épp ezét nemrég írtak egy levél a miniszterelnöknek, melyben azokat a főbb pontokat sorolják, amelyeket követve szerintük visszatérhet a helyes útra az ország. "Vannak olyan európai elvárások, amit nem lehet semmibe venni, a Fidesz gazdasági szabadságharcra keresztelt politikája elbukott. A DK szűk tevékenysége alatt is megmutatta, miként dolgozik egy igazi demokratikus ellenzék" - szögezte le.

Varju László

alelnök kiemelte, hogy most azt szeretnék elsősorban elérni, hogy politikájuk az ország minél szélesebb körében ismert legyen. "Korosztálytól függetlenül számítunk mindenkire. Családok 100 ezrei élnek rosszabbul. Világos, szakmailag jól követhető politikát szeretnénk, és azt, hogy ebben megtaláljanak bennünket az emberek" - hangsúlyozta. "Szeged a baloldal számára mindig is kiemelkedő jelentőségű volt, ma is baloldali vezetésű a város, mi támogatjuk azokat, akik a Fidesz-kormányt szeretnék leváltani." Újságírói kérdésre az alelnök kifejtette, hogy konkrét programjuk irányvonalait a januári kongresszusukon mutatják majd be. Megtudtuk, hogy a DK-nak jelenleg 4000 regisztrált támogatója van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.