Közélet

A Jobbik bocsánatkérésre szólította fel Kövért

A Jobbik bocsánatkérésre szólította fel Kövért

2011. november 7., hétfő
A Jobbik bocsánatkérésre szólította fel Kövért

Bocsánatkérést vár a Jobbik Kövér László házelnöktől, aki múlt héten egy televíziós műsorban azt mondta, hogy sem a Jobbikot, sem az LMP-t nem tartja komolyabbnak, mint a Kétfarkú Kutya Pártot.

Szegedi Csanád

, a Jobbik alelnöke hétfői közleményében bírálta a házelnök kijelentéseit. Azt írta: "a Jobbik egyik vezető politikusaként nem tűröm el, hogy bárki a Jobbikról úgy beszéljen, mint ahogyan azt Ön tette" - fogalmazott közleményében a párt alelnöke, aki szerint a házelnök a Hír TV-ben elhangzott meggondolatlan kijelentéseivel több, mint 13 ezer Jobbik-tagot és csaknem 855 ezer Jobbik-szavazót sértett meg. "Önök az elmúlt másfél évben sokkal többet tettek a narancsdiktatúra megszületéséért, mint a rendszerváltás óta számtalanszor meggyalázott magyar demokrácia helyreállításáért" - olvasható a közleményben. Korábban az LMP frakcióvezetője,

Schiffer András

is bocsánatkérésre szólította fel

Kövér Lászlót

a műsorban elhangzottakért. Kövér László múlt héten, a Hír TV Péntek 8 című műsorában az ellenzéki pártok bírálata mellett kifogásolta még a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bíróságának a vörös csillag viselését engedélyező ítéletét, és idiótának nevezte a döntést hozókat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.