Kultúra

15 ezer látogató a Csontváry-kiállításon

15 ezer látogató a Csontváry-kiállításon

2011. november 29., kedd
15 ezer látogató a Csontváry-kiállításon

Várhatóan december 1-jén, csütörtökön délután fél 3-kor érkezik a 15 ezredik látogató a szegedi Móra Ferenc Múzeum kivételes Csontváry-kiállítására. A köszöntéssel egy időben adventi akciót is hirdet a közintézmény: a tárlat utolsó két hetében csökkentett jegyárakkal várják a látogatókat.

Csontváry Kosztka Tivadar

emblematikus alkotásait, legnagyobb jelentőségű műveit mutatják be a Móra Ferenc Múzeumban december 12-ig. A tárlat 15 ezredik látogatója várhatóan december 1-jén érkezik a Kultúrpalotába, akit délután fél 3-kor sajtónyilvános esemény keretében

Fogas Ottó

megyei múzeumigazgató köszönt. Nem csak a 15 ezredik, hanem az összes látogatónak ajándékkal kedveskedik a Móra-múzeum: advent alkalmából kedvezményes áron lehet megtekinteni a kivételes Csontváry-kiállítást november 30-tól. Így a teljes árú belépőjegy 990 forintba, a családi jegy – mellyel két szülő és három gyermek léphet be – pedig 1990 forintba kerül. Az adventi akcióval a múzeum célja, hogy azok is részesei lehessenek a Csontváry-élménynek, akik eddig anyagi okok miatt nem tudták megtekinteni a tárlatot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.