Közélet

Októberben dönthetnek a Puskás Ferenc Stadionról

Októberben dönthetnek a Puskás Ferenc Stadionról

2011. október 5., szerda
Októberben dönthetnek a Puskás Ferenc Stadionról

Habár a jövő évi költségvetés tervezetében nem szerepel, Szijjártó Péter miniszterelnöki tanácsadó szerint hamarosan eldőlhet, hogy mi lesz a közeljövőben a sorsa a Puskás Ferenc Stadionnak.

Szijjártó

szerdán az MTV Ma reggel című műsorában elmondta, a kormány várhatóan még októberben dönt arról, hogy milyen költségkerettel, milyen fejlesztéseket lehet végrehajtani a Puskás Ferenc Stadionnal kapcsolatban a következő esztendőben. A korábban napvilágot látott információk szerint a terv az volt, hogy a Puskás Ferenc Stadion bontását a jövő keddi, a finnek elleni utolsó labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőt követően megkezdik, ám kiderült, még nem kértek bontási engedélyt az illetékesek.

Kósa Lajos

, a Fidesz alelnöke kedden azt mondta: akkor sem áll le a Puskás Ferenc Stadion átépítésének előkészítése, ha a jövő évi költségvetés tervezetében nincs pénz az új létesítmény felépítésére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.