Közélet

Magyar Fürdőkultúra Napja szombaton

Magyar Fürdőkultúra Napja szombaton

2011. október 7., péntek
Magyar Fürdőkultúra Napja szombaton

Több mint 20 fürdő - köztük a szegedi Anna Fürdő is - különböző programokkal és kedvezményekkel várja a látogatókat szombaton a Magyar Fürdőkultúra Napján országszerte.

Egyes helyeken a magyar fürdőkultúrát népszerűsítő filmek vetítésével, animációs programokkal és vízi zenével, máshol festménykiállítással, dzsessz zenével, vagy éppen szaunaszeánszokkal szórakoztatják az érdeklődőket. Több fürdőben ezen a napon féláron vásárolhatnak belépőt a látogatók. A rendezvényhez csatlakoztak Bükfürdő, Szeged, Debrecen, Budapest, Bogács, Cegléd, Székesfehérvár, Celldömölk, Csongrád, Szombathely, Cserkeszőlő, Harkány, Hévíz, Martfű, Miskolc, Sárvár, Mórahalom, Tiszakécske, Mezőkövesd, Szentendre és Hajdúszoboszló egyes fürdői. A szegedi Anna Fürdő 50%-os kedvezménnyel, és különböző programokkal várja az érdeklődőket. A részletes programokról

ide kattintva

tájékozódhat. A Magyar Fürdőkultúra Napját minden év októberének második szombatján tartják azzal a céllal, hogy megismertessék és népszerűsítsék a magyarországi fürdőhelyeket, valamint a több száz éves hazai fürdőkultúrát – mondta Vancsura Miklós, a Magyar Fürdőszövetség elnöke az MTI-nek, hozzátéve: a rendezvény fel akarja hívni a figyelmet nemzeti értékeinkre, rávilágítani arra, hogy érdemes ápolnunk hagyományainkat, az egészségmegőrzéssel, fürdőzéssel kapcsolatos kulturális értékeinket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.