Közélet

Hétfőtől ismét szabad az út az Aradi vértanúk terénél

Hétfőtől ismét szabad az út az Aradi vértanúk terénél

2011. október 13., csütörtök
Hétfőtől ismét szabad az út az Aradi vértanúk terénél

Az 1-es villamosvonal rekonstrukciója ütemezetten halad, október 17-étől, hétfőtől újból kétszer két sávon lehet közlekedni a Tisza Lajos körúton, az Aradi vértanúk terénél. A munkaterület mellett kisebb korlátozásokra még számítani kell.

Az 1-es villamosvonal rekonstrukciója keretében – a projektet lebonyolító Szeged Pólus Nonprofit Kft. kérésének megfelelően – a kivitelező fokozatosan visszaadja a forgalomnak a munkálatok miatt lezárt területeket. Október 17-étől, hétfőtől újból kétszer két sávon lehet közlekedni a Tisza Lajos körúton, az Aradi vértanúk terénél. A téren visszaáll a korábbi forgalmi rend. A Tisza Lajos körút Szentháromság utcai és Boldogasszony sugárúti kereszteződésében visszakapcsolják a jelzőlámpákat. A 8-as jelzésű trolibusz Aradi vértanúk tere megállója hétfőn üzemkezdettől újból üzemel. A munkaterület mellett kisebb korlátozásokra kell számítani. Így a Hősök kapujánál, a gyalogátkelőhely és a forgalmi sáv között a kivitelező lezár egy nagyjából 1,4–1,6 méter széles sávot, mert ennek a résznek a betonozását műszaki okok miatt csak később végezheti el. Az útszűkület mellett a csomópontban 30 km/h-s forgalomkorlátozás lép életbe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.