Közélet

Focitornával ünnepelte új pályáját Dorozsma + FOTÓK

Focitornával ünnepelte új pályáját Dorozsma + FOTÓK

2011. október 8., szombat
Focitornával ünnepelte új pályáját Dorozsma + FOTÓK

Futballtornával egybekötött családi nappal ünnepelte a dorozsmai Jerney János Általános Iskola az intézmény udvarán lévő pálya felújítását szombaton.

„A Jerney János Általános Iskola igazgatója úgy döntött, hogy a kézilabdapálya felújítás utáni átadását a Jerney Családi Napok eseménysorozatához kapcsolja, mely különböző vetélkedőket és meccseket szerveztek” – tájékoztatott

Kosik Dénes

, a körzet fideszes önkormányzati képviselője. Azért oly nagy öröm Kiskundorozsma életében a pálya felújítása, mert több mint egy évtizede vártak erre a helybéliek. „Megszüntették a balesetveszélyes részeket, a pálya tejesen új aszfaltburkolatot kapott, illetve a pálya körüli rész díszburkolattal látták el. A részönkormányzat másfél millió forinttal támogatta a felújítást, melynek teljes költsége 11 millió” – tette hozzá a képviselő. A rendezvényen a tanár-diák meccsek után először a képviselők csapata állt ki az újságírókkal. A sajtó munkatársai elleni első mérkőzésüket elvesztették ugyan a politikusok, e két csapaton kívül az iskolaigazgatók és a színészek is megcsillogtatták futballtudásukat. Az önkormányzati képviselők csapatának tagja volt többek között a fideszes

Bohács Zsolt, Hüvös László

és

Mihálffy Béla

, az MSZP-t pedig

Kónya Gábor

képviselte. A sport nem áll távol a honatyáktól, hiszen Hüvös jelen pillanatban is a megyei III. osztályú Víziközmű-Alsóváros futballistája, Mihálffy pedig Zsombón megyei II. osztályban játszik. Kónya Gábor pedig igaz nem a focihoz, hanem a kézilabdához kötődik ezer szállal, mégis örömmel vállalta, hogy kapusként segíti a képviselők csapatát. Ahogy fogalmazott, a pályán nem ellenfelek, jól tudnak együttműködni. A focitornán az újságírók csapata diadalmaskodott, második helyen a színészek végeztek, a képviselők harmadikok lettek, míg az igazgatók csapata végzett negyedikként.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.