Bulvár

Fegyver és vadkender egy bácsszőlősi tanyán

Fegyver és vadkender egy bácsszőlősi tanyán

2011. október 2., vasárnap
Fegyver és vadkender egy bácsszőlősi tanyán

Fegyvert, lőszereket valamint vadkendert is találtak a vámosok szombaton egy bácsszőlősi tanyán; az ügyben az ingatlan tulajdonosa ellen eljárás indult - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) vasárnap az MTI-t.

A NAV pénzügyőrei előzetes információgyűjtés alapján jelentek meg a tanyán. Az ingatlan átvizsgálása során előkerült egy távcsővel ellátott éles lőfegyver, valamint hozzá tartozó kilenc éles lőszer, illetve a kertben öt tő, karókhoz rögzített, mintegy két méter magas vadkender – közölte

Némedi Varga Éva

, a NAV Dél-alföldi Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatóságának sajtóreferense. Az ingatlan tulajdonosa a fegyvert és lőszereket, valamint a növényeket is magáénak vallotta. A Bajai Rendőrkapitányságon a magyar férfi ellen kábítószerrel, illetve lőfegyverrel, lőszerrel visszaélés bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.