Sport

Budapesten szerepeltek a HPQ röplabdás leányai

Budapesten szerepeltek a HPQ röplabdás leányai

2011. október 6., csütörtök
Budapesten szerepeltek a HPQ röplabdás leányai

A HPQ-Szeged férfi röplabdacsapata idén nem tudott elindulni a bajnokságban, utánpótlásszinten viszont sikeresen szerepel az egyesület, serdülő csapatuk szeptember 24-25-én Budapesten szerepelt a Vihar Levente emléktornán.

A Vasas Centenáriumi rendezvénysorozatának része volt a röplabda szakosztály által a szeptember 24-25-i hétvégén immár tizenharmadik alkalommal megrendezett Vihar Levente Emléktorna. Utánpótlás csapataink jól szerepeltek a tornán, hiszen egy arany- és egy ezüstéremmel zárták a két napos sorozatot. Az idén nyáron megalakult Vasas röplabda szakosztály elnökségi tagjainak szorgos munkáját dicséri a sikeresen lezajlott nemzetközi utánpótlás torna.

Durst Jánosnak, Novák Lászlónak, Csortos Csabának

és

Vatai Gabriellának

köszönhetően egy nagyon színvonalas tornának sikerült otthont adnunk, ahol a hazai utánpótlás krémje mellett, kiváló külföldi csapatok is szerepeltek. Két korosztály 6-6 csapata két napon keresztül küzdött meg a kupákért. Az egyik résztvevő, a Novo Mesto utolsó pillanatban történt visszalépése miatt a Vasas junior csapata ugrott be a tornára. Ők minden csapat ellen játszott, de az ő pontjaikat a végső számításnál nem vették bele, mivel 1 évvel idősebb korosztály. A HPQ-Szeged serdülő korosztályos leány röplabdásai (a fenti képen balról-jobbra:

Szél Márta, Szabó Luca, Ádám Dóra, Szalay Andrea, Piller Lili, Szalay Lujza, Horváth Lívia, Lengyel Lívia, Molnár Anna, Neizer Lili

) 4 ponttal a 4. helyen zárták a tornát.

13. Vihar Levente emléktorna (2011. szeptember 24-25.)

Az eredmények ('95-ös korosztály):

1. Vasas Óbuda Hofeka (9 pont) 2. Zok Mladost (6 pont) 3. '96-os magyar válogatott (5 pont) 4. HPQ Szeged (4 pont) 5. Kecskemét (0 pont)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.