Budapesten szerepeltek a HPQ röplabdás leányai

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A HPQ-Szeged férfi röplabdacsapata idén nem tudott elindulni a bajnokságban, utánpótlásszinten viszont sikeresen szerepel az egyesület, serdülő csapatuk szeptember 24-25-én Budapesten szerepelt a Vihar Levente emléktornán.

A Vasas Centenáriumi rendezvénysorozatának része volt a röplabda szakosztály által a szeptember 24-25-i hétvégén immár tizenharmadik alkalommal megrendezett Vihar Levente Emléktorna. Utánpótlás csapataink jól szerepeltek a tornán, hiszen egy arany- és egy ezüstéremmel zárták a két napos sorozatot.

Az idén nyáron megalakult Vasas röplabda szakosztály elnökségi tagjainak szorgos munkáját dicséri a sikeresen lezajlott nemzetközi utánpótlás torna. Durst Jánosnak, Novák Lászlónak, Csortos Csabának és Vatai Gabriellának köszönhetően egy nagyon színvonalas tornának sikerült otthont adnunk, ahol a hazai utánpótlás krémje mellett, kiváló külföldi csapatok is szerepeltek. Két korosztály 6-6 csapata két napon keresztül küzdött meg a kupákért.

Az egyik résztvevő, a Novo Mesto utolsó pillanatban történt visszalépése miatt a Vasas junior csapata ugrott be a tornára. Ők minden csapat ellen játszott, de az ő pontjaikat a végső számításnál nem vették bele, mivel 1 évvel idősebb korosztály.

A HPQ-Szeged serdülő korosztályos leány röplabdásai (a fenti képen balról-jobbra:
Szél Márta, Szabó Luca, Ádám Dóra, Szalay Andrea, Piller Lili, Szalay Lujza, Horváth Lívia, Lengyel Lívia, Molnár Anna, Neizer Lili) 4 ponttal a 4. helyen zárták a tornát.

13. Vihar Levente emléktorna (2011. szeptember 24-25.)

Az eredmények (’95-ös korosztály):
1. Vasas Óbuda Hofeka (9 pont)
2. Zok Mladost (6 pont)
3. ’96-os magyar válogatott (5 pont)
4. HPQ Szeged (4 pont)
5. Kecskemét (0 pont)

Default thumbnail
Előző sztori

Az LMP létrehozná a Nemzeti Összefogás Tanácsát

Következő sztori

Szupergyors sebességre kapcsolt a Vodafone hálózatfejlesztési projektje

Legutóbbi hasonló cikkek