Közélet

Ünnepi hétvége a Deszki Falunapokon

Ünnepi hétvége a Deszki Falunapokon

2011. szeptember 2., péntek
Ünnepi hétvége a Deszki Falunapokon

Népművészeti kiállítással, zenés műsorokkal és tűzijátékkal várnak mindenkit a Deszki Falunapok. A szeptember 2-án induló, háromnapos rendezvényen Sipos F. Tamás is fellép.

Szeptember 2-3-4-én tizenhetedik alkalommal rendezik meg a Deszki Falunapokat. A hétvége minden napján zenés műsorokkal, utcabállal és kulturális eseményekkel várják az érdeklődőket. A program szeptember 2-án a Tempfli téren kezdődik: este hat órától a kisteleki fúvósok térzenei előadását hallgathatjuk meg, majd ezt követően ünnepi műsorral köszöntik a megjelenteket, és kitüntetéseket is adnak át. Fellép utánuk a Naningó ütősegyüttes is, majd az est sztárvendége,

Sipos F. Tamás

ad koncertet. A hangulatról utána késő estig a Dollár Boys zenekar fog gondoskodni. A Faluház kupolatermében kiállítás tekinthető meg "Élő Népművészet" címmel egész nap. Szeptember 3-án szombaton a Szabadidő Parkban folytatódnak a programok. A gyerekeket ugrálóvár, történelmi játszóház, lovagi bemutató és kézműves foglalkozások várják, de lesznek ügyességi bemutatók, vetélkedők, vidám, zenés felvonulás, és kulturális műsor is. A nap fő programja a Polgármesterek XII. Nemzetközi Főzőversenye, ahová az egész országból és határainkon túlról is érkeznek résztvevők. Az estét a Fiesta és a Capuccino zárja, majd sötétedés után egy tűzijátékot is megtekinthetünk. Vasárnap délelőtt tíz órától a Deszk-Ferencszállás kispályás labdarúgó mérkőzésen lehet szurkolni a Szabadidő Parkban. Végül 11-kor a Római Katolikus Templomban egy ünnepi szentmisével zárják le a rendezvényt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.