//

Ünnepi hétvége a Deszki Falunapokon

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Népművészeti kiállítással, zenés műsorokkal és tűzijátékkal várnak mindenkit a Deszki Falunapok. A szeptember 2-án induló, háromnapos rendezvényen Sipos F. Tamás is fellép.

Szeptember 2-3-4-én tizenhetedik alkalommal rendezik meg a Deszki Falunapokat. A hétvége minden napján zenés műsorokkal, utcabállal és kulturális eseményekkel várják az érdeklődőket.
A program szeptember 2-án a Tempfli téren kezdődik: este hat órától a kisteleki fúvósok térzenei előadását hallgathatjuk meg, majd ezt követően ünnepi műsorral köszöntik a megjelenteket, és kitüntetéseket is adnak át. Fellép utánuk a Naningó ütősegyüttes is, majd az est sztárvendége, Sipos F. Tamás ad koncertet. A hangulatról utána késő estig a Dollár Boys zenekar fog gondoskodni. A Faluház kupolatermében kiállítás tekinthető meg “Élő Népművészet” címmel egész nap.

Szeptember 3-án szombaton a Szabadidő Parkban folytatódnak a programok. A gyerekeket ugrálóvár, történelmi játszóház, lovagi bemutató és kézműves foglalkozások várják, de lesznek ügyességi bemutatók, vetélkedők, vidám, zenés felvonulás, és kulturális műsor is. A nap fő programja a Polgármesterek XII. Nemzetközi Főzőversenye, ahová az egész országból és határainkon túlról is érkeznek résztvevők. Az estét a Fiesta és a Capuccino zárja, majd sötétedés után egy tűzijátékot is megtekinthetünk.

Vasárnap délelőtt tíz órától a Deszk-Ferencszállás kispályás labdarúgó mérkőzésen lehet szurkolni a Szabadidő Parkban. Végül 11-kor a Római Katolikus Templomban egy ünnepi szentmisével zárják le a rendezvényt.

Default thumbnail
Előző sztori

Új tantárgyak a láthatáron

Default thumbnail
Következő sztori

Kézilabda: az újonc ellen kezd a Pick Szeged

Legutóbbi hasonló cikkek