Közélet

Régi-új elnök a Fidesz megyei női tagozatában

Régi-új elnök a Fidesz megyei női tagozatában

2011. szeptember 1., csütörtök
Régi-új elnök a Fidesz megyei női tagozatában

A Fidesz Csongrád Megyei Női Tagozata szerdán tartotta tisztújító taggyűlését. Az elnöki posztra az egykori alapító elnököt, Farkasné Pocsai Blankát választották meg az eddigi vezetővel, Tóthné Péli Katalinnal szemben.

„Az elmúlt két év a választásokkal volt terhes így a program főleg a helyi, szegedi segítségnyújtásra koncentrálódott, mi most sokkal inkább szeretnénk a megye felé nyitni, sőt Bács és Békés megyével kiváló kapcsolatot építettem ki, ezért a regionális együttműködések terén is számtalan lehetőségeink lesznek” – mondta el portálunknak az elnök, hozzátéve, hogy a szélesebb, megyéken átnyúló programokban szeretnék kihasználni azt, hogy országgyűlési képviselőik is vannak.

Pocsai

kiemelte, hogy a sikeres családpolitikájuk szélesítése mellett folytatnák a rendezvények, különböző programok szervezését is, mint amilyen például a Nemzeti Bál is volt. „Az én programomban az a legfontosabb, hogy mindenkivel szeretnék együtt dolgozni. Konszenzuson alapuló, együttműködő munkára törekszek, ahol a nők képviselete, védelme érdekében félre lehet tenni minden egyéb nézetkülönbséget” – tette hozzá a politikus, aki nagyon szoros küzdelemben nyerte el a bizalmat, hiszen az előző elnök 50, míg ő 52 szavazatot kapott. A taggyűlésen az elnök mellé további hát alelnököt választottak:

Havasi Katalint

(Hódmezővásárhely, frakcióvezető, Fidesz helyi elnök),

Romsicsné Kovács Ilonát

(Deszk, Fidesz elnök),

Nagyné Veres Tündét

(Szeged),

Papp Gabriellát

(Csongrád, megyei képviselőnő),

Vidovicsné Szabó Tündét

(Szentes),

Lévainé Ludányi Évát

(Szeged) és

Jancsik Andreát

(Szeged).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.