Közélet

Szerdától útlezárás a Tisza Lajos körúton

Szerdától útlezárás a Tisza Lajos körúton

2011. szeptember 26., hétfő
Szerdától útlezárás a Tisza Lajos körúton

Szeptember 28-án, szerdán az 1-es villamosvonal rekonstrukciója miatt a Tisza Lajos körút Boldogasszony sugárúti csomópont sugárút felőli oldalát zárják le. Az Aradi vértanúk terén átmenetileg egyirányú körforgalmi rend szerint lehet majd közlekedni, ezért útszűkületre és forgalomkorlátozásokra kell számítani. A munkálatok előreláthatólag október második felében fejeződnek be.

Az 1-es villamosvonal rekonstrukciója keretében a tervek szerint szeptember 28-án, szerdán hajnalban megváltozik a forgalmi rend az Aradi vértanúk terén. Vágányépítés miatt lezárják a Tisza Lajos körút Boldogasszony sugárút felőli részét. A Hősök kapujánál a jelzőlámpák továbbra is kikapcsolva maradnak. A Tisza Lajos körúton csak egyenesen a rakpart felé, vagy jobbra a Boldogasszony sugárút felé lehet haladni. A Boldogasszony sugárútról továbbra is ki lehet kanyarodni kis ívben jobbra, a Tisza Lajos körútra. A rakpart felől a Tisza Lajos körúton vagy a Semmelweis utca–Markovits utca útirányt lehet használni, vagy az Aradi vértanúk terét egyirányú forgalmi rend szerint megkerülve lehet továbbhaladni a körúton a Dugonics tér felé. A 8-as trolibusz Aradi vértanúk tere megállója a lezárás ideje alatt nem üzemel. A csomópontban a munkálatok a tervek szerint október második felében fejeződnek be.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.