Közélet

A SZEGEDma.hu is főz a halfesztiválon

A SZEGEDma.hu is főz a halfesztiválon

2011. szeptember 3., szombat
A SZEGEDma.hu is főz a halfesztiválon

Szombaton a Partfürdőn fő a portál halleve

Az idei XV. Halfesztiválon ismét megmutatja főzni tudását a SZEGEDma.hu hírportál. A Partfürdőn, szombaton 9 órától várjuk kedves olvasóinkat, ahol megismerkedhetnek lapunk és a Telin TV munkatársaival is.

Tavaly az időjárás a kegyeibe fogadta a rendezvényt, így idén is hasonló derűs napra számítunk. Újra előkerül a 200 éves vasbogrács, a jófajta házibor, a manglicakolbász és a szalonna is.

XV. Halfesztivál

Szeptember első hétvégéjén immáron XV. alkalommal rendezik meg a Nemzetközi Tiszai Halfesztivált, mely hazánk egyik legnagyobb és legrangosabb gasztronómiai és kulturális rendezvényévé nőtte ki magát. A Szegedi híd alatt, illetve a halfőzők számának folyamatos növekedése miatt néhány éve már az újszegedi partfürdőn fakanállal és bográccsal felfegyverkezve megküzdenek egymással a halfőzők, hogy elnyerjék a Frank Sándor Venesz-díjas mesterszakács által alapított Halfőző Érdemrendet. A fesztivál programjáról

itt olvashatnak bővebben.

Képek a tavalyi rendezvényről:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.