//

A SZEGEDma.hu is főz a halfesztiválon

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Szombaton a Partfürdőn fő a portál halleve

Az idei XV. Halfesztiválon ismét megmutatja főzni tudását a SZEGEDma.hu hírportál. A Partfürdőn, szombaton 9 órától várjuk kedves olvasóinkat, ahol megismerkedhetnek lapunk és a Telin TV munkatársaival is.

Tavaly az időjárás a kegyeibe fogadta a rendezvényt, így idén is hasonló derűs napra számítunk. Újra előkerül a 200 éves vasbogrács, a jófajta házibor, a manglicakolbász és a szalonna is.

XV. Halfesztivál

Szeptember első hétvégéjén immáron XV. alkalommal rendezik meg a Nemzetközi Tiszai Halfesztivált, mely hazánk egyik legnagyobb és legrangosabb gasztronómiai és kulturális rendezvényévé nőtte ki magát. A Szegedi híd alatt, illetve a halfőzők számának folyamatos növekedése miatt néhány éve már az újszegedi partfürdőn fakanállal és bográccsal felfegyverkezve megküzdenek egymással a halfőzők, hogy elnyerjék a Frank Sándor Venesz-díjas mesterszakács által alapított Halfőző Érdemrendet. A fesztivál programjáról itt olvashatnak bővebben.

Képek a tavalyi rendezvényről:

no images were found

Előző sztori

Hoffmann: Nem lesz általános tanítási óraszámemelés

Következő sztori

Fazekas Sándor a GMO-lobbinak: “nem hátrálok meg!”