Közélet

Régi-új elnök a Csongrád megyei Fidesz élén

Régi-új elnök a Csongrád megyei Fidesz élén

2011. szeptember 14., szerda
Régi-új elnök a Csongrád megyei Fidesz élén

A Fidesz megyei elnökévé ismét Farkas Sándort választotta a párt Csongrád megyei választmánya. Az alelnöki pozíciókban a megye választókerületeit képviseli egy-egy politikus.

Az 55 éves szentesi politikusnak – aki 1997-2003 között, valamint 2007-től ez idáig vezette a megyei szervezetet – nem volt ellenjelöltje a tisztújításon, így két évre ismét bizalmat kapott. Az alelnöki székeket

Bodó Imre

(Szeged),

Nógrádi Zoltán

(Mórahalom),

Kalmár Ferenc

(Szeged),

Vincze László

(Csongrád),

Lázár János

(Hódmezővásárhely) és

Mágori Józsefné

(Makó) foglalhatta el. „Ahogy az előző ciklusomban, úgy most is sikerült elérnem, hogy az elnökségben minden választókerületből kerüljön be politikus, hogy a területi arányokhoz mérten biztosított legyen a megfelelő képviselet. Ma nagy az emberek bizalmatlansága a jövőjüket illetően, és hamarosan komoly változások állhatnak be a mindennapokban, hiszen nemsokára elfogadja a Parlament a sarkalatos és más fontos, a magyar gazdaságot érintő törvényeket. Ezért főleg a vidéki politikusoknak lesz az elsődleges feladatuk az, hogy az embereknek különböző csatornákon keresztül elmagyarázzák, mi történik körülöttük” – nyilatkozott portálunknak az elnök a megyei szervezetre váró elsődleges feladatokkal kapcsolatban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.