Sport

NB I-es csapat látogatott a hétvégén Sándorfalvára + FOTÓK

NB I-es csapat látogatott a hétvégén Sándorfalvára + FOTÓK

2011. szeptember 7., szerda
NB I-es csapat látogatott a hétvégén Sándorfalvára + FOTÓK

A válogatott Eb-selejtezői miatt a hétvégén nem rendeztek fordulót az első osztályban, megyénk élvonalában pedig a Sándorfalva épp szabadnapos volt, úgyhogy összemérte erejét a Kecskeméttel. A lilák 7-1-re verték meg Tóth János derekasan küzdő tanítványait.

A mérkőzést megnézte a kecskeméti csapat tulajdonosa is, aki nagy elismeréssel beszélt a csapatról, a létesítményről és a tervekről. A találkozó után a házigazdák sültekkel és üdítővel, sörrel vendégelték meg a Kecskeméti TE csapatát. „A vendégek vezetősége azt nyilatkozta, hogy ez jobb meccs volt, mint a Szolnok ellen ligakupa-találkozó, ott túl nagy volt az adok-kapok. Ellenünk élmény volt játszani, volt harc, de sokat passzoltunk – igaz, a csapatok közti osztálykülönbség kijött –, de számunkra is többet ért ez a meccs jó néhány bajnoki találkozónál” – nyilatkozta portálunknak

Széll József

, a sándorfalvi klub elnöke, aki hozzátette, hogy hosszú távú kapcsolatot fognak majd ápolni a Kecskeméttel, és nemsokára ők utaznak majd el a hírös városba.

Barátságos labdarúgó-mérkőzésen:

Sándorfalva SK – Kecskeméti TE-Ereco 1-7

(1-4). Sándorfalva, 200 néző,

vezette:

Szűcs Dénes.

Sándorfalva SK:

Vasas – Jani, Molnár D., Kordás, Kanász L., Bitó R., Bitó A., Mihalkó G., Duba, Szabó, Gémes B. Cserék: Molnár B., Faragó, Varga, Mihalkó D. Edző: Tóth János.

Kecskeméti TE:

Németh – Mohl, Alempijevic, Radanovic, Radic, Cukic, Bori, Balogh, Lencse, Kószó, Maynard. Cserék: Gyagya, Sivic. Edző: Tomislav Sivic.

Góllövők:

Molnár D., illetve Lencse 2, Mohl, Radic, Bori, Sivic, Kószó

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.