Közélet

Marad a nyárias idő, elvétve esőkkel

Marad a nyárias idő, elvétve esőkkel

2011. szeptember 12., hétfő
Marad a nyárias idő, elvétve esőkkel

Sok napsütéssel a következő napokban is folytatódik a nyárias idő, számottevő csapadékra továbbra sem kell számítani - mondta Gaál Áron, az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa hétfőn az MTI-nek.

A meteorológus tájékoztatása szerint kedden 26-31, szerdán 25-32 Celsius-fok várható. Csütörtökön érkezik egy kisebb hidegfront, ez is csak néhány fokos, átmeneti hőmérséklet-csökkenést okoz, de ekkor nagyobb valószínűséggel alakulhatnak ki helyenként záporok. Hideg időre a hétvégén sem kell számítani, pénteken 21-27, szombaton 23-29 fok körül alakul a hőmérséklet, vasárnap akár 30 fok is lehet. A jelenlegi előrejelzések szerint vasárnap vagy jövő hétfőn újabb hidegfront érkezik. Az még bizonytalan, hogy ez a front mekkora lehűlést okoz, illetve mennyi csapadékot hoz magával - mondta Gaál Áron.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.