Sport

Labdarúgás: nem bírt egymással a Gyálarét és az Alsóváros

Labdarúgás: nem bírt egymással a Gyálarét és az Alsóváros

2011. szeptember 26., hétfő
Labdarúgás: nem bírt egymással a Gyálarét és az Alsóváros

Döntetlen született vasárnap a megyei III. osztály Homokháti csoport helyi rangadóján.

A két szomszédvár nagyszerű időben sorra kerülő találkozóján a kezdeti tapogatózó játék után a hazaiak lassan mezőnyfölénybe kerültek, többet birtokolták a labdát, de nehezen jutottak át a jól tömörülő alsóvárosi védelmen. Egy jól eltalált szabadrúgás találattal nem kis meglepetésre előnyhöz jutott a jóval idősebb játékosokból álló vendégalakulat, ezzel még elszántabbá téve őket. Szünet után rögtön egyenlített a hazai tizenegy, még nagyobb lökést kapott ezáltal a folytatáshoz. Küzdelmes, jó iramú játék alakult ki: az Alsóváros elszántan, szívósan (néha a keménység határát átlépve) őrizte a kapuját, és a Fortunával sem állt hadilábon, hiszen vendéglátói kétszer közvetlen közelről a felső lécet találták el, és néhány ordító helyzetet is elhibáztak.

Badényi J.

mester a csapata góljainak felét szerző

Mangót

is pályára küldte, és több friss cserével próbálkozott a győzelem megszerzésére. Nyomasztó fölényüket nem tudták azonban gólra váltani a gyálarétiek, ami a küzdeni tudásból jelesre vizsgázó Alsóváros csapatát dicséri. Szombaton 15 órakor a Szabadság téri pályán a Röszke II. csapatát fogadja a Vizíközmű-Alsóváros gárdája a 7. fordulóban.

A labdarúgó megyei III. osztály Homokháti csoport 6. fordulójában:

Gyálarét LSC - Vizíközmű-Alsóváros SE 1-1 (0-1).

Gyálarét, 100 néző, vezette: Csamangó, Kószó Cs.

Gyálarét:

Molnár - Szőri, Illés A., Koza (Zahorán 46'), Csala, Rabi (Sztanojev 75'), Barna, Virág (Vígh 46'), Kővári (Laska 46'), Antal, Magony (Mangó 59'). Edző: Badényi János.

Alsóváros:

Bondár - Daróczi, Kéri, Kis Z., Török - Csúcs Á., Szabó T. (Martonosi T. 85'), Tóth G., Szepesi (Pipicz 60') - Hüvös, Káity (Bicskei 55'). Edző: Kiss Ferenc.

Gólszerzők:

Csala, illetve Káity

Sárga lap:

Vígh, illetve Kéri, Török, Kis Z., Tóth G., Martonosi T.

A gólok krónikája:

14. perc:

A hazai kaputól mintegy 22 méterre buktatják Hüvös L.-t, a szabadrúgást Káity remek lövéssel küldi a léc alá; 0-1

47. perc:

Kapu előtti kavarodást kihasználva Csala közelről lő a jobb sarokba; 1-1

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.