Egyetem

Becsengettek a BKF első évfolyamának

Becsengettek a BKF első évfolyamának

2011. szeptember 12., hétfő
Becsengettek a BKF első évfolyamának

A hódmezővásárhelyi városháza dísztermében megtartotta első évnyitóját a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola Regionális Tudásközpontja. A tanévnyitón Vass László, a BKF rektora, Almási István alpolgármester és Petrik Anna, a Tudásközpont vezetője is köszöntötte a hallgatókat. Holnaptól 74 hallgatóval, két szakon indul meg az oktatás.

Ünnepélyes tanévnyitóval kezdte az első évet a BKF Hódmezővásárhelyi Regionális Tudásközpont. A városháza dísztermében megtartott évnyitón

Vass László

rektor elmondta, hogy a BKF-en hagyományosan meglévő jó hangulatot, együttműködő légkört szeretnék meghonosítani Hódmezővásárhelyen is. A főiskola támogatni fogja a hallgatók kreativitásának kibontakozását, annál is inkább, hiszen a hallgatókra vár az is, hogy első évfolyamként megteremtik a BKF hagyományait Hódmezővásárhelyen. A gyakorlatközpontú oktatás megvalósításhoz a főiskola számít a város és környékbeli vállalkozások együttműködésére is, akik gyakorlati lehetőségeket biztosíthatnak a hallgatók számára.

Almási István

alpolgármester elmondta, hogy a BKF indulása mérföldkő a főiskola és a város együttműködésében. Kiemelte, Hódmezővásárhely számára fontos a versenyképes oktatás, így átstrukturálták az alap- és közoktatást, felújítottak intézményeket, megteremtették a feltételeit a Regionális Tudásközpont létrejöttének, sőt a vásárhelyi a hallgatók számára ösztöndíjat alapítottak, melyre szemeszterenként lehet pályázni. Az elsősök az évnyitón időkapszulába helyezték el kártyára írt elvárásaikat, melyeket legközelebb végzősként nézhetnek meg, így kiderül, mennyiben valósultak meg álmaik, elképzeléseik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.