Sport

Hátország: pontot raboltak Újpestről a SZAK-leányok

Hátország: pontot raboltak Újpestről a SZAK-leányok

2011. szeptember 6., kedd
Hátország: pontot raboltak Újpestről a SZAK-leányok

A hétvégén megkezdte szereplését a Szegedi AK NB I-es női labdarúgócsapatának utánpótlása is. Az U17-esek Újpestről raboltak pontot.

A meccset egy hazai kapufa vezette be az első percben, ám ennek ellenére a félidő közepén a szegedi csapat szerezte meg a vezetést

Papp Dorina

szabadrúgása révén. A hazaiak a második félidő elején egy kapusról kipattanó labdából egyenlítettek, s ez is maradt a végeredmény. Az U17-esek legközelebb szeptember 10-én, szombaton, 15 órától, hazai környezetben lépnek pályára a Nagypáli ellen, a felnőtt mérkőzés

Labdarúgó leány U17-es bajnokság, 1. forduló:

UTE Profisport Kft. - Szegedi AK 1-1 (0-1)

Budapest, UTE Fóti úti Sporttelep, 50 néző. Vezette: Rózsa (Csicsák, Rétsági)

Szegedi AK:

Gula - Harcel, Lévai, Hartai, Koncz, Vakulya, Marsi, Mucsi, Madarász, Németh Zsanett, Papp D.

Vezetőedző:

Csehó Kovács Ferenc.

Gólszerzők:

Cilingir (55'), ill. Papp D. (23'). Csehó Kovács Ferenc: "A mérkőzésen a hazaiak léptek fel kezdeményezőbben, mégis tartalékosan felálló csapatunk akarata érvényesült, mert taktikusan védekezve nem hagytunk teret az Újpest támadásainak, így megérdemeltük az egyik bajnoki pontot."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.