Közélet

Forgalomkorlátozás a Semmelweis utcában hétfőtől

Forgalomkorlátozás a Semmelweis utcában hétfőtől

2011. szeptember 30., péntek
Forgalomkorlátozás a Semmelweis utcában hétfőtől

Október 3-tól újabb utcaszakaszon kezdődnek meg a munkálatok a Semmelweis utca és környezetének rekonstrukciója részeként, a munkálatok forgalomkorlátozással járnak.

A Semmelweis utca Markovits és Liliom utca közötti szakasza mellett lezárásra kerül a Bánomkert sor a Liliom és Oldal utca között, a tervek szerint december közepéig. A munkálatok forgalomkorlátozással járnak, és a jelenlegi parkolási rendet is érintik. Október 3-tól, hétfőtől megkezdődik a munkavégzés a Bánomkert sor Liliom és Oldal utca közötti részén. Ezzel párhuzamosan tovább folyik a munka a Semmelweis utcában a Markovits és a Liliom utca közötti szakaszon. A felújítás részeként új díszburkolatos úttestet, járdákat alakítanak ki új zöld felületekkel, rendezett parkolókkal. Hétfőtől a Liliom és a Bokor utca közötti teljes utcaszakasz lezárásra kerül kivéve a Liliom utcai kereszteződést, ahol félpályás útzár mellett az új klinika megközelíthetősége végig biztosított lesz a munkák ideje alatt. A Liliom utca az építkezés idejére zsákutcává válik. A gyalogos közlekedést a kivitelező az építkezés ideje alatt végig biztosítja. Az érintett szakaszon a korábbi parkolási lehetőségek megszűnnek. Az új klinika mellett ideiglenes parkoló kialakítására kerül sor, ahova a Liliom utca felől lehet be- illetve kihajtani. A tervek szerint a Semmelweis utca Markovits és a Liliom utca közötti szakasza október végére készül el, míg a Bánomkert sor Liliom és Oldal utca közötti része várhatóan december közepére. Az első szakasz: a Semmelweis utca Tisza Lajos körút és Markovits utca közötti részének felújítása már befejeződött, szeptember 23-án adták vissza a forgalomnak. Elkészült a díszburkolatos járda, zöld felületekkel, közvilágítással és felfestett kerékpársávval gazdagodott az utca. A Semmelweis utca továbbra is egyirányú a Markovits utca irányába, kétirányú kerékpárforgalommal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.