Sport

Asztalitenisz: csütörtökön bajnoki, szombaton ETTU-kupa

Asztalitenisz: csütörtökön bajnoki, szombaton ETTU-kupa

2011. szeptember 27., kedd
Asztalitenisz: csütörtökön bajnoki, szombaton ETTU-kupa

Bravúros sikerrel zárta legutóbb az ETTU-kupa selejtezőjének első csoportkörét a Floratom Szeged AC férfi asztalitenisz csapata Hollandiában. Szombaton Oroszországban folytatják.

A legjobb 16 közé jutásról döntő Nyizsnyij Novgorod-i csoportkörben a házigazdák együttese mellett osztrák és portugál csapat vár a Floratomra. A hollandiaihoz hasonló bravúrt nehezíti, hogy innen már csak a csoport első helyezettje jut tovább a nyolcaddöntőbe. Mivel a selejtezőcsoport küzdelmei hétvégén lesznek, ezért az eredetileg október 1-jére, szombatra kiírt Büki TK elleni mérkőzést szeptember 29-én, csütörtökön, 17 órától játsszák a megszokott helyen, az újszegedi Móricz-tornacsarnokban.

A Floratom mérkőzései az ETTU-kupa október 1-2-i selejtezőcsoportjában:

1. kör, október 1., szombat, 14 óra:

DSG Union Waldegg Linz (osztrák) – Floratom Szeged AC

2. kör, október 1., szombat, 19 óra:

Floratom Szeged AC - Szdusor 13 (orosz) 3. kör, október 2., vasárnap, 10 óra: Floratom Szeged AC - Grupo Desportivo Do Centro Social Do Juncal (portugál)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.