Sport

Labdarúgás: Volán-négyes a mindszenti hálóban + FOTÓK

Labdarúgás: Volán-négyes a mindszenti hálóban + FOTÓK

2011. augusztus 2., kedd
Labdarúgás: Volán-négyes a mindszenti hálóban + FOTÓK

Könnyedén múlta felül a megyei I. osztályú Mindszent gárdáját a Tisza Volán SC Szeged a kedd esti edzőmeccsen. Buchholcz Gábor csapata szombaton már tétmérkőzést vív a magyar kupában.

Ötödik előkészületi találkozóját is megvívta a kék-fekete Tisza-parti együttes. Az NB III-as szegediek a Bácsalmás, az Ásotthalom és a Kiskőrös után a Mindszentet is két vállra fektették, csupán a Kecskeméti TE II.-vel szemben maradtak alul. A java persze még csak ezután következik, szombattól már tétre megy a harc! A magyar kupa országos főtáblájának 1. fordulójában a Békés megyei I. osztályú Békéscsabai MÁV ellen tovább kell jutniuk a mieinknek, hogy aztán a jövő hét végén a 2. fordulóban is pályára léphessenek. Augusztus 20-án pedig kezdődik az NB III-as pontvadászat is (egyelőre még nem tudni, ki lesz az ellenfél a nyitányon.) A keret is szép lassan összeállt. A korábban jelzettekhez - érkezői oldalon

Rácz Dezső

(HFC, csatár, 1989),

Faragó Bence

(Makó, csatár, 1989),

László Viktor

(Szarvas, védő, 1992),

Vida Gergő

(Las Palmas, London, védő, 1988),

Fülöp Csaba

(KTE, védő, 1992),

Veréb Tamás

(KTE, csatár, 1992),

Kormányos Kolos

(KITE-Szeged, védő, 1992),

Lajkó Ádám

(SZVSE, középpályás, 1992),

Hegedűs Sándor

(Vasas, 1992, kapus), míg a távozók között

Mórocz Zsolt

(Kiskundorozsma),

Kazi László

(Szeged 2011),

Mészáros Zoltán

(?),

Végh Ariel

(Orosháza?) és

Dongó Dénes

(Németország) szerepelhet - képest újdonság, hogy a szegediek leigazolnak még egy fiatal kecskeméti futballistát:

Csányi Péter

(1992) középpályásként érzi jól magát. Ami a mindszentieket illeti, legközelebb ők is szombaton játszanak, igaz, még előkészületi találkozót: 10 órai kezdettel az NB III-as Hódmezővásárhelyi FC-nél vendégszerepelnek.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen:

Tisza Volán SC Szeged - Mindszent SE 4-0 (1-0).

Szeged, Felső Tisza parti stadion, vezette: Kovács P.

Tisza Volán SC:

Czirják – Pénzváltó, Vida, Szabó A., Grünvald – Kéri, Dargó, Mucsi – Faragó B., Rácz D., Beretka. Játszottak még: Hegedűs (kapus), Kormányos, Lajkó, László, Boldizsár, Csányi, Farkas, Szilágyi, Fülöp, Bozovic, Huszár, Veréb, Dedovics, Buzási. Vezetőedző: Buchholcz Gábor.

Mindszent:

Juhász - Muzsik, Szabó B., Szabó I., Orosz, Tóth Cs., Antal S., Mihály R., Mihály T., Szecskó, Bartucz. Játszottak még: Szilágyi V. (kapus), Terbán, Széll, Galambosi, Elekes. Játékos-edző: Tóth Csaba.

Gólszerzők:

Beretka, Veréb, Szilágyi, Bozovic. Buchholcz Gábor:

"Az átigazolási időszak első részének lejártával kialakult a huszonnégyes keretünk, ezen a meccsen mindenkinek lehetőséget adtam. Úgy mondhatjuk, az első félidőben kifárasztottuk az ellenfelet, a második játékrészben pedig a fiatalok Szilágyival és Buzásival kiegészülve tizenöt perc alatt döntésre vitték a dolgot. Gőzerővel készülünk az augusztus 20-i bajnoki rajtra, a hétvégi kupameccset is csak egy állomásnak tekintjük ezen az úton."

Tóth Csaba:

"Az első félidőben partnerei voltunk a Tisza Volánnak, a második negyvenöt percre azonban elfáradtunk. Ezzel együtt is remekül szolgálta a felkészülésünket az összecsapás."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.