Sport

Labdarúgás: kikapott az Algyőtől a tartalékos UTC + FOTÓK

Labdarúgás: kikapott az Algyőtől a tartalékos UTC + FOTÓK

2011. augusztus 13., szombat
Labdarúgás: kikapott az Algyőtől a tartalékos UTC + FOTÓK
Ismét vereséget szenvedett, ezúttal hazai pályán, az Ujszegedi TC megyei I. osztályú labdarúgó-csapata az Algyő ellenében a szombat délelőtti felkészülési mérkőzésen. A hazaiak szerezték meg a vezetést egy kontratámadás végén Bokányi Ádám révén, de a szünet előtt a vendégek egy kipattanó távoli lövés utáni ismétlésből Bogdán jóvoltából egyenlíteni tudtak (1-1). Fordulás után Hadár Attila értékesített 11-eséből már a megye I-es újonc Algyőnél volt az előny, ám Bokányi ismét villant egy szépen felépített támadás végén, újra nyílttá téve a találkozót (2-2). Aztán egy vendégszöglet után ismét Hadár volt eredményes fejesből, így újra az Algyő vezetett. Az UTC a 85. percben büntetőhöz jutott, ám kimaradt az egyenlítési lehetőség, így maradt a 3-2, győzött az Algyő. A nagy meleg ellenére jó iramú mérkőzést játszott a két csapat a Kertész utcában, annak ellenére, hogy az UTC nagyon tartalékosan tudott felállni, hiszen hat meghatározó ember hiányzott. Helyettük olyanok játszottak, akik később kapcsolódtak be az edzésmunkába, és egyébként is kevesebb lehetőséghez szoktak jutni. Ez rá is nyomta a bélyegét a hazaiak játékára, akik a második félidő második felére jobban elfáradtak, így az Algyő föléjük tudott kerekedni.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzés:

Ujszegedi TC - Algyő 2-3 (1-1) Újszeged, Kertész utca. Ujszegedi TC: Nagy K. - Péczely, Gonda L., Jaksa, Csúri, Balogh N., Mazula, Farkas Sz., Joó, Bokányi, Kovács S. Játszottak még: Bujdosó, Szántó, Csongor. Vezetőedző: Pálfy Zoltán. Algyő: Tombácz - Szigeti, Gábor, Garamvölgyi, Szabados, Balogh N., Sebők, Balogh Á., Daróczi, Hadár, Bodgán. Játszottak még: Udvari (kapus), Koza, Nagy S., Gonda A. Vezetőedző: Takács Zoltán. Gólszerzők: Bokányi 2, illetve Hadár 2 (egyet 11-eből), Bodgán. Pálfy Zoltán: "Tartalékosan is jó iramú mérkőzést játszottunk a hőség ellenére. Alapvetően elégedett vagyok a találkozóval, hiszen a kevesebb szerephez jutók most többet játszhattak és bizonyították, hogy lehet rájuk számítani." Takács Zoltán: "Hiányzott ugyan játékunkból a pontosság és az ötletesség, de így is elérte célját a mérkőzés."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.