Labdarúgás: kikapott a Szeged 2011 a Temesrékastól + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

no images were found

Erdélyi csapattal játszotta legújabb felkészülési mérkőzését a Szeged 2011 NB II-es labdarúgócsapata. A kiskundorozsmai találkozón a román harmadosztályú Temesrékasi AC bizonyult jobbnak.

Külföldi ellenféllel játszott szombat délelőtt felkészülési mérkőzést a Szeged 2011 NB II-es szezonra készülő labdarúgócsapata, az ellenfél a román harmadosztály ezüstérmese, a Temesrékasi AC (Atletico Club Recas) volt. Mint megtudtuk, a Rékas két éve jutott fel a negyedosztályból, és azóta tervezi a másodosztályú tagságot, a nyáron is ennek megfelelően erősítettek. Ennek eredményeképp a Bega partján egy nagyon masszív csapat alakult ki, akik ezúttal Szegedre jöttek felkészülési mérkőzést játszani. (Ők ugrottak be az UTA Arad helyére, akikkel az eredeti program szerint meccselt volna a 2011.)

A találkozó kisebb késéssel kezdődött, mivel a bánáti alakulat határátkelése elhúzódott. Ez nem szegte kedvét a temesieknek, akik gyors játékukkal alaposan meglepték az első félidő első felében a hazaiakat, s több nagy helyzetet is kihagytak, akár többgólos vezetésre is szert tehettek volna. Ennek ellenére egy kapu előtti kavarodást követően az NB III-as gólkirály Bernáth Péter találatával a Szeged szerezte meg a vezetést, amit a szünet előtt a vendégek Marciu révén kiegyenlítettek. Fordulás után sem változott a játék képe, a román csapat magas fordulatszámon pörgött, a hazai együttes kevés helyzetig jutott, de azokat nem sikerült értékesíteni. A vendégfölény végül újabb góllá érett – ismét Marciu volt eredményes – és a temesrékasiak végül 2-1-es győzelmet arattak a Szeged 2011 ellen.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzés:

Szeged 2011 – Temesrékasi AC 1-2 (1-1). Kiskundorozsma.
Szeged 2011: Czirbus – Podonyi, Tóth I., Lanistanin, Radnai, Batik, Gellér, Kulacsik, Brinszky, Gahwagi, Bernáth. Játszottak még: Trepák, Laczkó, Vágó, Kazi, Bubori, Varga I., Puhalak, Reyes. Vezetőedző: Takács László, Kolozsvári János.
Gólszerzők: Bernáth, ill. Marciu (2).

Takács László: “Nagyon jó színvonalú mérkőzést játszottunk a temesiekkel, úgy érzem, játékgyorsaságban ők kicsit előrébb tartanak. Két hét van még a bajnoki kezdésig, bízom benne, hogy a felkészülés hátralévő részében mi is képesek leszünk felvenni ezt a ritmust.”

no images were found

Előző sztori

Családi betegség lehet a szívinfarktus

Következő sztori

Kondor Vilmos az ötödik kötettel lezárja Budapest-sorozatát