Labdarúgás: Bubori és Lanistanin a Szeged 2011-ben

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Két új játékossal bővül a Szeged 2011 kerete: az NB II-es Tisza-parti alakulatnál folytatja pályafutását Bubori Kornél és Aleksandar Lanistanin.

A Szeged 2011 hátvédsorát és támadó szekcióját is tovább erősíti a Kolozsvári János, Takács László edzőpáros. Az NB II-es gárda leigazolja ugyanis az 1989-es születésű szerb középső védőt, Aleksandar Lanistanint, valamint ugyancsak szerződteti az 1986-ban született csatárt, Bubori Kornélt – értesült a SZEGEDma.hu. Lanistanin legutóbb a szerb harmadik vonal vajdasági ligájában szereplő FK Sloboda Novi Kozarci (Torontáltószeg) játékosa volt. Bubori 2007-ig Szegeden futballozott, utoljára az NB III-as Tisza Volán SC-ben. A BKV Előrén, a Jászberény, a Cegléden és a REAC-on keresztül vezetett vissza az útja.

Bernáth Péterék kedden 18 órakor a Kiskundorozsma, csütörtökön 18 órakor a Tápé ellen vívnak előkészületi találkozót Kiskundorozsmán. Szombaton délelőtt – a pontos időpont, helyszín később derül ki – pedig a romániai UTA Arad lesz a mieink ellenfele.

Előző sztori

Adómentes a nyugdíj

Következő sztori

Újra szólnak az ágyúk Szeged-Szőregen