Sport

Labdarúgás: a Pilis Sport ellen javítana a HFC

Labdarúgás: a Pilis Sport ellen javítana a HFC

2011. augusztus 26., péntek
Labdarúgás: a Pilis Sport ellen javítana a HFC

Vereséggel kezdte a 2011. őszi idényt a Hódmezővásárhelyi FC a labdarúgó NB III Alföld csoport nyitófordulójában. A vásárhelyiek - bár kétszer is vezettek - 3-2-re kikaptak az otthon is verhető kategóriába sorolt újonc Üllő csapatától.

Érthetően morózus hangulatban volt az Üllés elleni vereség után

Kandó Róbert

edző, aki a hét folyamán több játékosának is alapos fejmosást tartott az egyéni elbeszélgetések során. Az edző dolgát tovább nehezíti, hogy három kulcsjátékosára sem számíthat a vasárnap délután sorra kerülő hazai bemutatkozáson, hiszen az Üllőn második sárga lappal kiállított

Kökény Tamás

egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott, míg a fiatal

Potloka Adriján

kezére ráléptek és eltört az ujja. A harmadik maródi

Domonkos Ferenc

, neki ágyékhúzódása van, nem is edzhetett a héten. A HFC vasárnapi ellenfele a Pilis Sport a Szolnoki Spartacussal történt fúziója következtében indulhat az NB III Alföld csoportjában. Újonc csapatról van tehát szó, de közel sem újonc játékosokkal. A vendégeknél a rutinos öregek mellett a nagyon fiatal tehetségek alkotják a csapatot, a középkorosztály szinte teljesen hiányzik. A rutint a kapus

Szabó Gábor

, valamint

Kollár Zsolt, Kiss János, Havrán József

és

Bencze Zsolt

mellett a több mint félszáz NB I-es szerepléssel rendelkező

Koller Ákos

és

Filó Tamás

jelenti. A fiatalok,

Czuczi Mátyás, Fekete Ádám, Gallé Balázs, Tóvizi Tamás

és

Máté Miklós

viszont olyan helyeken tanulták a szakmát, mint Felcsút, Fehérvár, Újpest, Vasas, Honvéd, Vác vagy Diósgyőr. Az első fordulóban a Pilis Sport Havrán József 81. percben lőtt góljával 1-0-ra nyert a Szolnoki MÁV II ellen. Nem vár tehát könnyed másfél óra vasárnap 17 órakor a vásárhelyiekre, aki SZEGEDma,hu Csongrád Megyei Magyar Kupa hétközi 1. fordulójában csak büntetőrúgásokkal tudták két vállra fektetni a megyei I. osztályú Kistelek gárdáját.

A Hódmezővásárhelyi FC várható kezdő csapata:

Kovács K. - Huszár, Sipos, Bárkányi, Marton - Mátó, Antal, Piti, Varga M. - Major, Nuszpán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.