Szórakozás

Hétfő: A szerelemről és más démonokról

Hétfő: A szerelemről és más démonokról

2011. augusztus 22., hétfő
Hétfő: A szerelemről és más démonokról

A babonák és az inkvizíció légkörében élő Sierva María örökös szeretetlenségben tölti a napjait. Egy végzetes napon azonban, Sierva María bokáját megharapja egy veszett kutya.

A város püspöke megparancsolja, hogy a lányt helyezzék el a Santa Clara-kolostorban, azaz "az élve eltemetés épületében", mivel betegségét az ördög mesterkedésének tartja. Itt ördögűzésnek vetik alá, ám a feladat végrehajtásával megbízott pap beleszeret a törékeny gyermekbe. Színes, feliratos, Costa Rica-i-kolumbiai filmdráma, 97 perc, 2009.

Mozi

Zsigmond Vilmos terem:

15:30, 17:45 Verdák 2. 3D 20:00 Förtelmes főnökök

Balázs Béla terem:

16:00 Förtelmes főnökök 18:15 Super 8 20:30 A Turné

Csőke József terem:

17:30 Larry Crowne 19:30 A szerelemről és más démonokról

Szegedi Vakáció 2011 a Gyermekkönyvtárban

„Minden napra 1 kérdés” – Teszteld tudásod és leleményességed 4 héten át! Augusztus 2. és augusztus 30. között minden nap felteszünk egy kérdést. A játék során helyes válaszokat leadók közt augusztus 31-én ajándékot sorsolunk ki.

15.00 Könyvről könyvért vetélkedő

Bemutatásra kerül Gordon Korman: Egy hamis hang (Már olvasni tudó gyermekeknek)

Közéleti Kávéház

18:00 óra Pajta (Régi Híd alatt) Fiatalodjunk vissza a 60-as évek nagy slágereinek segítségével. „Oda vagyok magáért, a fekete hajáért..”címmel a Dr. Casablanca duó tart estet. Éneklésre és táncra bőven lesz lehetőség a híd lábánál megrendezett eseményen! Házigazda: Dr. Rummel József

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.