Közélet

CivilSZIN: zöld szervezetek bemutatója + FOTÓK

CivilSZIN: zöld szervezetek bemutatója + FOTÓK

2011. augusztus 26., péntek
CivilSZIN: zöld szervezetek bemutatója + FOTÓK

Zöld és civil szervezetek bemutatkozása a Tisza partján

Az előző esti szórakozásból lassan ébredező SZIN Startlap sátrában a rendezvényen bemutatkozó zöld- és civil szervezetek beszéltek munkájukról, céljaikról.

A „babzsákfotel”-beszélgetés fő célja az volt, hogy a SZIN-en megjelenő szervezetek megismerjék egymást, képet kaphassanak a társszevezetek munkájáról. „Én azt tapasztaltam, hogy a társadalmi és a zöld ügyekkel foglalkozó szervezetek nemigen tudnak egymásról” – mondta el portálunknak Málovics György, a beszélgetés moderátora. „Ezekben a csoportokban, egyesületekben, alapítványokban sokan egy célért küzdenek, és ez most kiváló alkalom arra, hogy megismerjék egymást.” A Minden Megoldható Egyesület, az Életvezetési Tanácsadó Központ, a Szegedi Önkéntes Centrum, és a Tálentum Alapítvány, a Tappancs Alapítvány, az AIESEC Hallgatói Alapítvány, a TIK, mint „zöld intézmény” valamint a Greenpeace Magyarország Egyesület képviselői jöttek el a rendezvényre, ahol a bemutatkozást követően kötetlen beszélgetés keretében ismerkedtek meg egymással.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.