Bulvár

A strandfürdő szarkái a szomszédba is betörtek

A strandfürdő szarkái a szomszédba is betörtek

2011. augusztus 29., hétfő
A strandfürdő szarkái a szomszédba is betörtek

Egy 16 éves fiú tört be 18 éves társával kétszer is a szomszédjába Hódmezővásárhelyen. Ugyanarról a két fiatalról van szó, akik korábban a vásárhelyi strandfürdőben több tucatnyi öltözőszekrényt feltörtek - közölte a CSMRFK Sajtószolgálata.

Július végén fogták el a vásárhelyi nyomozók azt a két fiatalt, akik bevallották a rendőröknek, hogy egy feszítővassal ők törtek fel több mint harminc öltözőszekrényt a helyi strandfürdőben. A két fiatalember most ismét hallatott magáról, ugyanis a nyomozók megalapozott gyanúja szerint azóta kétszer is betörtek a 15 éves fiatalember szomszédjába, ahonnan használati tárgyakat és szeszes italokat loptak el. A lakás ajtaját egy feszítővassal nyitották ki. Mindent felforgattak, majd többször is fordultak, mire elhordták, amit szerettek volna. Kihallgatásuk során további bűncselekményekről is beszámoltak. E szerint őrizetlenül hagyott táskát loptak a Kertvárosban, míg több nyitva hagyott autóból készpénzt, mobiltelefont, GPS-t és cigit emeltek el. A pénzt jellemzően felosztották egymást között, majd italra és ételre elköltötték. Ezen bűncselekmények kapcsán foganatosított házkutatások során a vásárhelyi nyomozók öt tő vadkendert is találtak a 15 éves fiatalember házának konyha ablaka alatt, amiről azt mondta a rendőröknek, hogy azt saját céljára termesztette, és abból alkalmanként szívott is. A fiatalok ellen a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság lopás miatt újabb büntetőeljárásokat indított, várhatóan 30 napon belül bíró elé állhatnak, míg a 16 éves fiatalembernek visszaélés kábítószerrel vétsége miatt is felelnie kell. A Csongrád Megyei Bíróság BV csoportja körözte azt a 24 éves férfit, akit vasárnap este fogtak el a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság járőrei a Szent László utcán. A férfiről igazoltatása során kiderült, hogy nem kezdte meg a vele szemben jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetése letöltését. A rendőrök az elítéltet átadták a Szegedi Fegyház és Börtönnek. Ugyanígy tettek azzal a 27 éves maroslelei férfival is, akit ezzel szinte párhuzamosan az Oldalkosár utcán fogták el. Ő sem vonult önként börtönbe, ezért a rendőrök vitték őt oda - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.