Bulvár

Több mint 110 ezren Röszkénél a hétvégén

Több mint 110 ezren Röszkénél a hétvégén

2011. július 4., hétfő
Több mint 110 ezren Röszkénél a hétvégén

Több mint száztízezren lépték át a határt, huszonhétezer járművel a hétvégén Röszkén - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője hétfőn az MTI-vel.

Tuczakov Szilvána

tájékoztatása szerint a kilépőoldalon csaknem nyolcvanezer, Szerbia felé utazót ellenőriztek, ez csaknem duplája az egy héttel korábbi forgalomnak. Átlagosan másfél-, kétórás torlódás volt péntek délutántól a határátkelő kilépőoldalán, ami vasárnap késő délutánra szűnt meg. A torlódás oka - tetet hozzá -, hogy Nyugat-Európában megkezdődtek a szabadságolások és vendégmunkások haza-, illetve nyaralni utaznak. Intenzív hétvégi kilépő forgalom július utolsó hetéig várható, azt követően a belépők lesznek többen. A rendőrség az utazóknak azt javasolja, hogy indulás előtt tájékozódjanak a várakozási időről a

www.police.hu

oldalon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.