Sport

Tenisz: peches Naturtex-vereség Debrecenben

Tenisz: peches Naturtex-vereség Debrecenben

2011. július 11., hétfő
Tenisz: peches Naturtex-vereség Debrecenben

Nem mindennapi csatában egy ponttal, 11–10-ra kikapott Debrecenben a Naturtex Gellért SE OB I-es teniszcsapata a Tatár TC ellen. Az eddig menetelő hazai csapattal hatalmasat harcolt a szegedi együttes, de nem tudta megszerezni a győzelmet.

Az egyesek párharcai során

Kiss György

és

Hajnal István

sima vereségét követően

Ajkay Norbert

nagy csatában győzni tudott, majd

Boros Martin

vereségét

Bíró André

korrigálta,

Makszimtyuk Róbert

azonban szintén kikapott. Boros aztán Ajkay oldalán revansot vehetett párosban, a Hajnal, Bíró duó óriási csatában hozta meccsét, de a végén a Kiss, Makszimtyuk kettősnek nem sikerült a bravúr, így szűk vereséget szenvedett a szegedi alakulat. A Naturtex így az A/2-es csoportban a harmadik helyet szerezte meg, így az alsó ágon folytatja a küzdelmet. Előbb a Békéscsabával idegenben, majd a Tálentum ellen szintén idegenben csatáznak Kiss Györgyék, míg szombaton hazai környezetben fogadják a Kiskunfélegyházát.

Férfi OB I-es tenisz csapatbajnokság, 3. forduló:

Tatár TC – Naturtex Gellért SE 11–10

Egyesek:

Sabanov – Kiss 6-1, 6-1, Máthé – Hajnal 6-2, 6-1, Tácsik – Ajkay 7-6, 2-6, 1-6, Tatár – Boros 7-5, 6-0, Léka - Bíró 4-6, 0-6, Degrell I. – Makszimtyuk 6-3, 6-2.

Párosok:

Degrell, Molnár – Ajkay, Boros 4-6, 4-6, Tatár, Máthé – Hajnal, Bíró 6-7, 6-0, 7–10, Bellér, Sabanov – Kiss, Makszimtyuk 6-1, 6-2. Hajnal István játékos-edző:

"Sajnálom a debreceni vereséget, nem mindennapi izgalmak közepette kaptunk ki. Sajnos a Tatár TC horvát légiósa, Matej Sabanovremek játékos, döntő volt az ő pályára lépése. De nem hétfőn hibáztunk, hanem a szombati, Top Sport SE elleni meccsen, ott jóval nagyobb győzelmi esélyünk volt."

A csoport másik mérkőzésén:

Békéscsaba–Top Sport SE 5–16.

A csoport végeredménye:

1. Tatár TC 6 pont 2. Top Sport SE 4 3. Naturtex Gellért SE 2 4. Békéscsaba 0

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.