Bulvár

Szerdától több lesz a napsütés, de még esőre is számítani kell

Szerdától több lesz a napsütés, de még esőre is számítani kell

2011. július 26., kedd
Szerdától több lesz a napsütés, de még esőre is számítani kell

Az elmúlt napokhoz képest szerdától naposabb lesz az idő, de csütörtöktől több helyen várható eső is; a jövő héten a legmagasabb hőmérséklet ismét megközelítheti a 30 Celsius-fokot - tájékoztatta az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa, Darányi Mariann kedden az MTI-t.

A meteorológus elmondta: szerdán már jobb időre van kilátás, északon és északkeleten még több helyen lehet zápor, zivatar, de dél felé napközben fokozatosan felszakadozik a felhőzet. Délután már több napsütésre lehet számítani, a csúcshőmérséklet 21-26 Celsius-fok körül alakulhat. Csütörtökön ismét megnövekszik a felhőzet, így ismét több helyen várható eső, és 19-25 Celsius-fokig melegszik majd az idő. A hétvégén várhatóan sok lesz a felhő az égen, elszórtan kialakulhatnak záporok is, ugyanakkor több napsütésre lehet számítani. Pénteken, szombaton és vasárnap várhatóan 22-27 fok körül alakul majd a napi legmagasabb hőmérséklet.

Darányi Mariann

elmondta, hogy a legfrissebb prognózis a jövő hétre még több napsütést ígér, a hőmérséklet pedig már várhatóan a 30 Celsius-fokot is megközelíti majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.