Sport

Szeged 2011: elmosta az eső a szabadkígyósi meccset

Szeged 2011: elmosta az eső a szabadkígyósi meccset

2011. július 30., szombat
Szeged 2011: elmosta az eső a szabadkígyósi meccset

Az özönvízszerű esőzés játékra alkalmatlanná tette a szabadkígyósiak pályáját, így nem tudják megrendezni a szombat délelőttre tervezett felkészülési mérkőzést.

Ahogy azt a

Csatárnapló befejező, ötödik részében

Bernáth Péter

és

Gahwagi Nebil

már jelezte, a pénteki napon felmerült annak a lehetősége, hogy a hatalmas esőzés miatt elmaradhat a Szeged 2011 szabadkígyósi edzőmeccse. Sajnos az időjárási körülmények szombatra sem javultak, így végül nem tudják lejátszani az összecsapást - tájékoztatta reggel a SZEGEDma.hu-t a csapat vezetése.

Kolozsvári János

és

Takács László

így a találkozó tervezett időpontjában, 10 órai kezdettel edzést vezényel a gyulai edzőközpont fedett műfüves pályáján, ezt követően indul haza a társaság. Hétfőtől Szegeden folytatódik majd a kőkemény munka. A jövő heti programban három mérkőzés is szerepel. Előbb kedden 18 órától a Kiskundorozsmai ESK, majd csütörtökön 18 órától a Tápé ESK megyei I. osztályú együttesével méri össze erejét a Szeged 2011, mindkét alkalommal a kiskundorozsmai pályán. Szombaton a romániai UTA Arad következik, a helyszínt és a pontos kezdési időpontot később határozzák meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.