Szeged 2011: elmosta az eső a szabadkígyósi meccset

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az özönvízszerű esőzés játékra alkalmatlanná tette a szabadkígyósiak pályáját, így nem tudják megrendezni a szombat délelőttre tervezett felkészülési mérkőzést.

Ahogy azt a Csatárnapló befejező, ötödik részében Bernáth Péter és Gahwagi Nebil már jelezte, a pénteki napon felmerült annak a lehetősége, hogy a hatalmas esőzés miatt elmaradhat a Szeged 2011 szabadkígyósi edzőmeccse. Sajnos az időjárási körülmények szombatra sem javultak, így végül nem tudják lejátszani az összecsapást – tájékoztatta reggel a SZEGEDma.hu-t a csapat vezetése. Kolozsvári János és Takács László így a találkozó tervezett időpontjában, 10 órai kezdettel edzést vezényel a gyulai edzőközpont fedett műfüves pályáján, ezt követően indul haza a társaság.

Hétfőtől Szegeden folytatódik majd a kőkemény munka. A jövő heti programban három mérkőzés is szerepel. Előbb kedden 18 órától a Kiskundorozsmai ESK, majd csütörtökön 18 órától a Tápé ESK megyei I. osztályú együttesével méri össze erejét a Szeged 2011, mindkét alkalommal a kiskundorozsmai pályán. Szombaton a romániai UTA Arad következik, a helyszínt és a pontos kezdési időpontot később határozzák meg.

Előző sztori

Vasárnap pótolják a pénteki Carment

Következő sztori

Evezés: szegedi helyezések az U23-as vb-n