Bulvár

Ma nyitja kapuit az EFOTT!

Ma nyitja kapuit az EFOTT!

2011. július 12., kedd
Ma nyitja kapuit az EFOTT!

Több mint háromszáz fellépővel és nyolc helyszínnel várja ma délutántól a fesztiválozókat Magyarország legrégebbi kulturális- és könnyűzenei fesztiválja. Az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója 14 órától nyitja kapuit. A 0. napon olyan sztárok lépnek színpadra, mint a világhírű Haddaway-jel kiegészült Smile Rock Circus vagy Ganxsta Zolee és a Kartel.

Ma délután benépesül a szolnoki Tiszaliget, megtelik sátorral a Turisztikai és Szabadidő Központ, megnyílik hazánk legnagyobb hallgatói bulija, az EFOTT. Az őrület már ma, azaz a 0. napon elkezdődik Gönczi Gáborék show-jával. A Smile Rock Circus egy igazi világsztárral és a hazai zenei élet nagyágyúival lép fel. A djuice U26 színpadán megfordul ma a „What is Love” örökifjú előadója, Haddaway, továbbá

Kovács Kati

,

Fluor Tomi

,

Vastag Csaba

,

Király L. Norbi

és az Animal Cannibals. Az estét a továbbiakban Ganxsta Zolee és a Kartel pörgeti fel.

Olvassa tovább a cikket a SZEGEDmaCafé oldalán!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.